Mitt i allt kaos så är målningen en tröst...

Jag är inne i en omtumlande och jobbig period i livet. Eller ja det är kaos med vårdnadstvister kring barnen. För sina barn är man beredd att strida och kämpa sig igenom allt. Tack och lov att man har sin kärlek n

vid sin sida och barnen att hämta kraft ifrån. Men jag har märkt att målning har hjälpt mig att komma ifrån tankarna en stund. För det behövs för att orka med det jobbiga. Jag hoppas bara vi kan se ljuset i tunneln snart.

Saannisdesign kommer även numera innehålla andra pyssel än bara handarbete så som min målning och pärlande. För det är saker som får mig att må bra när man är kreativ på andra sätt när inte lusten för handarbete har infunnit sig än.

Bilderna här nedan är målade ur boken "Vivi söker en vän" av Maria Trolle. Med mina Macro raffine pennor.

Jag unnade mig lite nya målarböcker som kom igår. "Mythomorphia" av Kerby Rosanes, "Sagor och sägner" av Emelie Lidehäll Öberg och "Skymningstimman" av Maria Trolle. Böcker helt värda vartenda krona med många vackra motiv att färglägga. Det är så jag inte ens kan bestämma mig för vilken bok och motiv jag vill börja med.

Vi får se vad det blir när möjlighet ges idag här i sjukstugan. Ta väl hand om er. Glädje, kärlek och inspiration till er alla

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229