Målarböcker för vuxna!

Virkningen har praktiskt taget stått still ett bra tag och det har varit jobbigt att vara ifrån sin hobby. Jag är uppe i varven hela tiden och vill prestera så bra det bara går, både på jobb, vara ensamstående mamma och allting annat. Detta har lett till att jag mer eller mindre stressar mig igenom vardagarna nu och för några veckor sedan fick jag diagnostiserat att jag har IBS mage. Även om jag försöker att virka blir jag aldrig fullt nöjd och känner att jag inte kan varva ner på det sättet jag har gjort tidigare. Men åh vad jag har projekt jag skulle vilja göra men inte kan komma till ro med, eller projekt att slutföra. Jag saknar verkligen virkningen.

När jag fick höras talas om att det fanns målarböcker för vuxna valde jag att beställa hem några böcker för att kunna målar tillsammans med barnen., men också för att jag främst hoppades på att det skulle kunna få mig att slappna av och varva ner.

Det roligaste av allting är att jag har lyckats få med min syster och nu har vi faktiskt hittat ett intresse som bådar gillar och kan göra ihop!

Min yngsta dotter på 4 år har målat denna Mandala. Hon bokstavligen bor med sina böcker och målarpennor.

Gillar

Kommentarer

Mariawirenborg
Mariawirenborg,
Jag har också blivit frälst i målarböckern för vuxna, skrev faktiskt precis ett inlägg om det här på bloggen 😊 lite kul!
Va fint ni målar! 😃
nouw.com/mariawirenborg
moajoensson
moajoensson,
Vilken fin blogg och fina bilder! 😊nouw.com/moajoensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229