Header

Den här veckan har jag i stort sett fått arbetsuppgifter på arbetsuppgifter som står upp till över 2 personers arbete som ska bli klart ganska så snabbt, varav ena redan nu på måndag. För er som inte redan vet arbeta jag som webbansvarig över en nätbutik vid namn www.timeforus.se och det är så många produkter som ska upp på hemsidan samtidigt ska jag också hinna med vardagen med barnen ensam. Allt för ofta är jag så trött på kvällarna att det inte blir mycket att virka och där blir också bloggen lidande med allt jobb jag också har velat lägga här. Men jag älskar mitt jobb och mina arbetsuppgifter även om det är mycket just nu. Jag är otroligt tacksam för att jag lyckades äntligen få in en fot och få ett jobb efter en lång tids mammaledighet (3 barn som ni vet) och 1! års arbetslöshet.

Bara för att den här veckan har blivit så hektiskt med allting fick jag turen att mina nya namnband kom i brevlådan igår från Labelsandribbon. Idag kom även ett stort paket med både te, garn och kolor från CamillasLivsstil. Samtidigt kom min beställning från Bautawitch med Zpaghettigarn (jag kan erkänna att jag blev chockerad över storleken på nystan) samt material till en ny väska. Bilden längst ner till höger visar den sammansättning jag hade tänkt göra till min väska. Och det påminde mig också att jag måste ta kort på min Sunburst väska som legat klart ganska så länge här 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Härlig duschboll virkat i Svarta Fårets nya Tilda bambu garn. Häll din favorit duschcreme på och scrubba dig i duschen. Du känner dig härligt uppfräschad efteråt.

Barnen fullkomligt älskar sina nya duschbollar liksom jag. Tycker valet av garn var helt perfekt för oss, men du kan även virka i bomull eller lin.

Ett extra stort plus är att de går att tvätta i maskin.

Likes

Comments