Header

Som sagt har jag fått en del beställningar på lite olika saker. En chihuahua (bilden), sköldpadda, torgvantar, dvärgpinscher, papillion och flodhäst. Alla är nästan färdig virkade förutom de två sista. Jag jobbar så intensivt jag kan mellan varven när jag är hemma med barnen själv och när maken väl är ledig från jobbet. Givetvis görs detta på kvällarna när båda ligger och sover. Har flera projekt som jag tänker starta, men jag vill främst få klart makens drake innan jag påbörja något annat. Jo kanske två babyfiltar till flickorna att kunna variera med ;) Bilder kommer givetvis upp på det jag har virkat så fort de har kommit till sina ägare!

 

Bild lånad: Deliciouscrochet.com

Tänk om man kunde vara lika duktig som hon. Jag är avundsjuk! :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi var iväg på kalas igår hos min mans lillasyster som fyllde hela 9år. Självfallet var jag så tvungen att virka en fin prinsesstårta åt henne och så fick hon även en fint scrapbook kit utav oss :)

 

 

Prinsesstårta mönster

>> TA NER MÖNSTRET HÄR SOM PDF

 

Tänk på att mönstret endast är till för personligt bruk och ej för kommersiellt syfte.

Likes

Comments

Efter att ha sett en tjej virka strumpor blev jag själv nyfiken på att vilja prova. När jag hittade mönstret som hon använde sig utav från Novita så blev jag helt förälskad. Hälen har jag alltid sett som det krångliga i att göra strumpor oavsett om det är stickat eller virkat. Slutligen lyckades jag få ihop en strumpa och jag är väldigt stolt :)
 

Likes

Comments