Header

Ibland önskar jag att dygnet hade flera timmar. Finns så otroligt mycket jag vill skapa med mina händer. En garn och virkgalen morsa helt enkelt :D  Virkat är så fasligt vackert att se enligt mig hehe :) 

Denna duk är inte ett eget mönster, hittade den bland några virktidningar som jag har fått utav min mormor. Så fler dukar lär ni nog få se :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 

För ett tag sedan påbörjade jag att virka lite smådukar för att sedan prova på att virka en större duk. Och jag är supernöjd över resultaten. Dock blev ena duken i fel färg till barnens bord inne på deras rum (bara för att prova på att virka). Men jag tror att det kommer bli en likadan variant fast i beige färg istället.

 

Likes

Comments


Det var ett bra tag sedan (känns det som) jag virkade amigurumifigurer.
Har inte riktigt haft inspiration till det utan har hellre virkat mössor, vantar, dukar, converse skor, väskor mm. Eller jag ska vara mer ärligt och säga att de flesta figurer som jag har försökt mig på att virka har slutligen hamnat i papperskorgen (INTE likt mig). Jag blev aldrig nöjd över slutresultatet, vilket suger när man har lagt ner mycket tid vid sidan om allting annat. Men äntligen så fanns inspirationen hos mig och jag lyckades få till en söt men sovande hare såhär innan påsk. Mönstret är inte mitt eget utan kommer ifrån AmigurumiIfokus första virkalong (mönstret ligger som pdf fil och öppnas i nytt fönster).

 

Haren har än så länge inget namn utan jag tänkte att den blivande ägaren kunde få döpa honom eller henne. Än så länge får h*n bo hemma hos oss tills det är dags att flytta. Visst är den söt?

Likes

Comments

Mina efterlängtade vantar är äntligen färdiga och redo att  användas. De värmer rätt skönt inomhus så imorgon ska de invigas när jag ändå ska iväg och handla :)

Garn: M&K- Eco Twin Ull

Strumpstickor: 5,5mm

Storlek: Medium

Mönster: Marks & Kattens

-------------------------------------

Har även fått en beställning på torgvantar som är jätte sköna att ha på sig nu när det är höst/vinter/vår när det är kyligt ute, de är varken för varma eller för kalla utan ger en behaglig värme. Dessutom är de väldigt söta när de sticker fram under jackarmen.

Garn: Red heart detroit (lila), Svarta Fåret - Freja (svart)

Virknål: 4,5mm

Storlek: Medium

Mönster: Mitt eget!!

Finns att beställa!

Likes

Comments

 

Jag älskar virkade väskor och tycker det är något speciellt över dem. För någon vecka sedan påbörjade jag att göra en väska till mig med en söt volangkant. Det har tagit lite tid att få väskan färdig, vilket är förståeligt med två småbarn. Trots det så har jag hunnit med en hel del virkande när båda barnen har sovit samtidigt kanske en halvtimme - timme som max. Dekorationsbandet är riktigt plus i kanten på väskan (finns billigt på tradera). :D

 

Nu ska flera väskor produceras (har redan fått beställningar) för det var så roligt att virka denna :)

 

 

(Klicka på bilden för att se väskan större)

Likes

Comments