Header

Visst är garn härligt att bada i? Just nu gör jag det och det är så underbart, dock tycker inte maken likadant här hemma ;) Jag måste nog erkänna att jag är en garnoholic just nu, det går inte att passera affärer eller kolla när det är rea överallt på nätet och i annonsblad och inte köpa något, jag bara måste ha garn. :D

 

Lite virkat har det också blivit som ni kan se nedan. Just nu håller jag på med mormorsrutor och ska göra något utav det. Vad tänker jag inte avslöja än förens det är färdigt.

 

Mitt Garn & Mjukis byte :)

Garn överst använder jag till Elisabeths filt se nedan.

 

 

Detta garn ska jag använda till Evelinas filt :)

 

Evelinas mössa

 

En chihuahu som jag har virkat! Mönster från delicouscrochet.

 

En dvärgpinschner. Mönster från Planet June

 

En flodhäst! Mönster från Brittas ami

 

Ett sovande lamm, så himla söt :)

 

Ännu mera garn i Mjällby färger. Hemlis projekt på gång!!!

 

Detta var mitt Garn och Mjukis byte som jag skickade iväg.

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 

Jag tror vi alla har uppmärksammat att det är Rosa månad i Oktober för Rosa bandet. Själv har jag både köpt och virkat mig Rosa band. Tanken är att min mamma och syster ska få ett varsitt och så var det även en kompis och hennes mamma som ville ha. Nu tänkte jag även överraska mormor med ett som jag har skickat via posten.

Likes

Comments

Mitt hemlis projekt är mormorsrutor som jag har virkat. Sammanlagt är det 30rutor som jag har virkat samman med eget påhitt. Som tur var räckte garnen precis till alla rutorna, eller ja nästan i alla fall. Tack vare snälla vänner på Facebook kunde jag tryggt göra färdigt rutorna. Såhär långt har jag kommit hittills och nu står det lite still. Anledningen kan jag inte riktigt säga ännu för det avslöjar väldigt mycket på vad jag gör. Så det får förbli hemligt tills projektet är färdigt :)

 

Men ni kan alltid gissa på vad det ska bli?

 

 

 

Likes

Comments

Hoppsan det blev visst lite garninköp idag också, men jag kan inte undvika 50% REA på utförsäljning eller hur?

 

Egentligen var det inte meningen att köpa något alls, men mitt projekt med mormorsrutor visade sig igår att det inte skulle räcka med det garn jag hade köpt in sedan innan. Först tog den vita garnet slut och sedan upptäckte jag även att det oblekta färgen också höll på att ta slut. Som tur var hade jag en väninna som skickade iväg ett vitgarn till mig idag, och så fick jag köpa det oblekta och lite därtill ;)

 

Nu kan jag åtminstone fortsätta med projektet och börja smått med att montera ihop rutorna under tiden som jag inväntar vitgarn och kunna göra klart de sista rutorna. Köpte även hem lite garn till draken jag håller på med samt 2nysta Molly (vit) till min mössa.

 

Likes

Comments