Header

Bild på magen är tagen igår v31 (30+3)!
Ringde till bredbandsbolaget idag för att felanmäla vår telefoni. Den vägrar ta emot inkommande samtal men att ringa utåt gick bra. Lite märkligt tyckte vi. De gjorde en återställning på modemet så nu ska det tydligen fungerar som det ska, och än så länge gör det. Jag passade även på att fråga när de eventuellt ska göra bredbandsflytten. Och det är faktiskt så pass bra planerat att de tänker börja redan på måndag. Snacka om att jag blev chockad för jag hade förberett mig på måånga veckor utan nät Skönt är det iallafall att veta att vi kommer ha nät inom kort. Så mig slipper ni inte helt

Just nu sitter jag med världens smärta där nere och jag har sjukt svårt för att gå. Det strålar verkligen ut mot ljumskarna med och ja vila blir det. Blev faktiskt klar med katten till min syster idag. Fast jag vet inte om man direkt kan kalla det för en katt. Haha den är faktiskt riktigt söt när man har ändrat lite på beskrivning själv och tillsatt sin egen kreativitet. Mönstret kommer ifrån stjernfall.se där jag faktiskt utgick från ett kaninmönster.

Nu är jag så himla sugen på att göra mer kreativt inom handarbete. Hm ja vad har jag att göra tros? Ett litet tjuvkik från mitt bidrag till amigurumi-bytet:

 • Montering av amigurumi-bytet och skicka iväg
 • Virka klart musen + klädseln till lillkusinen
 • Översätta ett mönster från engelska till svenska
 • Hitta på julklappar
 • Julpynt
 • Virka en drake till älskling
 • Virka mumintrollet, snorkfröken och lillamy
 • Virka ett par torgvantar
 • Sticka eller virka en babyfilt
 • Babyvantar
 • Massa amigurumi -figurer till vårt barn
 • Virka en babymobil
 • Virka babyskor
 • Sticka en mobilstrumpa
 • Virka mig ett par jultofflor
 • Sticka/virka något till jultävlingen
 • Och en massa annat som jag är sugen på att göra :)
Här är iallafall bilder på katten, vad han ska heta vet jag faktiskt inte ännu. Men jag vet så mycket att han kommer flytta hemifrån imorgon.
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

1. Vilken sorts garn tycker du mest om? (Ull, akryl, bomull osv.) Är det något material du absolut inte tycker om? Jag gillar mest akrylgarn då jag tycker det är enklast att virka amigurumi-figurer. Bomullsgarn har jag faktiskt aldrig testat så det hade varit roligt att få göra det med.


2. Vilka är dina favoritfärger?
Svart, vitt, grått och rosa :)

3. Är det någon färg du absolut inte tycker om?
Hm det skulle nog vara orange.

4. Vilken sorts stickor tycker du bäst om/använder du helst? (Trä, metall, plast? Rundstickor, raka, strumpstickor?) Jag använder mig utav metall, och strumpstickor. Men trä hade inte varit helt fel att testa på.

5. Hur länge har du stickat? Anser du dig vara nybörjare, avancerad eller mittemellan?
Jag har stickat till och från det senaste året men det är sedan jag blev gravid som jag verkligen har blivit intresserad och haft nöjet att leta mönster och köpt garn (är numerad väldigt fäst vid detta intresse). Dock skulle jag nog se mig själv mellan nybörjare och mittemellan!

6. Dricker du kaffe? Te? Jag har alltid varit en te drickare (ligger i släkten). Dricker både med påsar och lösvikt. Favorit är fruktsmaker, white the, english breakfast, citron..

7. Är du allergisk mot något? Nej.

8. Vilken slags musik tycker du om? Jag är en allätare, men jag gillar mer rockigt och lite tung musik.

9. Favoritgodis? Jag gillar det mesta inom godisvägen.

10. Håller du på med någon annan "skapande hobby", förutom stickning? (Spinna, scrapbooking, virkning osv.) Jag virkar rätt mycket nu med tanken på att jag själv ska ha barn, och vi har barn i släkten.

11. Vad tycker du är roligast att sticka? Mössor? Sjalar? Tröjor? osv... Jag tycker det mesta är roligt att sticka, eftersom jag alltid har många projekt på gång, man blir inte direkt uttråkad så att säga ;)


12. Prenumererar du på någon sticktidning? Nej. Har köpt en och annan tidning men det finns mycket att hitta på internet idag.

13. Har du något drömprojekt på önskelistan? Babykläder och allt som hör till :)

14. Använder du pulsvärmare/handledsvärmare? I så fall, vad är ditt handledsmått? Jag älskar pulsvärmare och använder mina konstant. Mitt mått är ca; 18cm i omkrets runt handleden och 23cm i omkrets runt tummensled.

15. Tycker du om att sticka pulsvärmare? Jag älskar det, då det finns så otroligt många sätt att göra dem på!

16. Stickar du sockor? Det har jag faktiskt inte testat ännu. Blir kanske ett par babystrumpor.

17. Vad har du för fotstorlek? (T.ex. längd, omkrets på tjockaste stället.) Mina mått är.... Storlek; 39/40 -  Längd; 25cm - Omkrets framför fotleden; 26cm

18. När fyller du år? 19 december.

19. Stickar du med pärlor? Aldrig testat.

20. Vilken slags böcker (ej stickning) läser du helst? (Deckare? Fakta? Romaner?) Deckare mest, men även romaner och fantasy går hem.

Likes

CommentsHar inte blivit klar ännu med dekorationerna till mina pulsvärmare, det strular en del. Så jag passade på att göra ytterligare ett par i samma gråa färg fast utan dekoration :) Ska givetvis göra flera och testa på lite olika sätt. Och det är självklart den översta bilden som visar hur mina pulsvärmare ser ut på min hand!

Edit: Kan faktiskt meddela att de får mer än godkänt för utomhus användning. Det var riktigt sköna att ha på sig :)

Likes

Comments