Header

Någonting utav det bästa jag upplevt i helaa mitt liv! Det är blandade känslor man är både ledsen men samtidigt så glad! Nu är det verkligen starten på det "riktiga" livet. Jag ser framemot att starta mitt egna liv, att flytta härifrån och börja om någonstans, ska bli så kul!! Förhoppningsvis kommer jag uppdatera mer och mer nu. Så vi sees🙆🏼💕

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hello kära bloggen, det var ett bra tag sen jag var inne och skrev trots att det var det jag skulle börja med framöver. Hur mår ni? - Mitt mående är okej, jag klarar av dagen och är tillräckligt positiv,t men det finns självklart saker som trycker ner en i livet. 
Nu är det iallafall dags för mig att ta tag i livet lite, har fått livsglädjen halvvägs tillbaka så det är bara att kämpa på. Jag tror nog att jag ska införskaffa mig en bok där jag kan skriva av mig, i, lika så med regler'/mål framöver. En to do list. Det är dags för Sanna att rycka sig i kragen och vakna till liv. 
Idag vill jag bara lägga mig så tidigt som möjligt då jag börjar med praktik första dagen efter ett långt behövligt lov så det är bara att kämpa sig upp i morgonbitti. Just nu har jag en lånemobil då min mobil är trasig men jag ska försöka få in så mycket bilder som möjligt ändå. Ha det bäst

Likes

Comments

I fredags hade vi egenvård i skolan, då det var dags för en förändring i mitt hår som ni ser på bilderna nedanför, la i en color touch på längderna med en askton och jag är nöjd med resultatet! Äntligen höstlov dessutom, ska njuta till max!!

Likes

Comments

Har umgåtts med Sarah idag faktiskt framför två olika datorer där vi suttit med en inlämning om material och miljö, helt onödigt egentligen men den är nu inskickad. Känns faktiskt väldigt bra att man sitter på en fredagskväll och gör sista inlämningen innan lovet, helt underbart. Men frågan är ju nu, Vad ska vi göra nu?! Tror vi ska ut på en liten promenad och få frisk luft sen kanske jag packar min väska och beger mig hemåt. Ha en underbar dag, och njut av livet!

Likes

Comments

Nu säger jag och ninen godnatt för idag, varit i skolan, haft körlektion, flängt fram och tillbaka till Falköping, varit uppe hos en vän i stan och nyss landade jag i min säng. När man inte har någon att hålla om på kvällarna så finns alltid ninen till hands😂 godnatt med er

Likes

Comments

Jag och familjen sitter i bilen påväg till Nässjö, min bror spelar USM så vi passade på att åka med ner och njuta av att komma ifrån Skövde! Vi bor på hotell en natt så åker vi hem imorgon!

Likes

Comments

Nu när vi går åk 3 så har vi en kurs med långhårsuppsättningar! Vi har inte lärt oss det tidigare men det är verkligen superspännande, hur man gör en bra bas för att det ska hålla sig, och man får massa nya idéer!! Här en en uppsättning jag gjorde igår, och har inte riktigt gjort en sådan frisyr tidigare, inte en 100% bra men är ändå nöjd med resultatet.

Likes

Comments

Sjukaste himlen när jag vaknade upp imorses. Har varit en rolig dag i skolan faktiskt!! När jag slutade åkte jag runt i en bil med vänner, sen hamnade vi hos Josefine där jag färgade hennes hår & klippte även till Antti i håret. Nu ska vi hem till en vän och umgås, för imorgon åker jag till Nässjö för att heja fram lillebror i USM. Ha en bra fredag👍🏼

Likes

Comments

Eftersom jag har en sån brist på vad jag ska skriva om nu för tiden har jag tänkt på att lägga ut uppsättningar/för & efterbilder på klippningar/färgbehandligar som jag gör under dagarna i skolan, även hemifrån. Jag har en liten frisörhörna hemma där jag tar emot mina kunder som jag har och om ni skulle behöva en toppklippning eller något så kan man kontakta mig också.
För att göra bloggen lite roligare så kommer jag uppdatera lite mer om sånt och även tips till hår och liknade. Så håll utkik på bloggen!Här har jag gjort en uppsättning med hjälp utav hårnät, man kan forma håret hur man vill nästan, riktigt roligt faktiskt. 

Likes

Comments

I onsdags firade alla 97:or in 250 dagars på Bogrens där temat var rock (hahaha).. Vi drack uppe hos en kompis i stan så det var bara att promenera en bit. Det var så roligt!!! Alla var så jävla glada och taggade, inte långt kvar nu!

Likes

Comments