Bad och sol

Godmorgon! Japp ni läste rätt. Frasse är hos sin mormor och morfar och blev hämtad igår av dom då de ville hänga med honom. Ja, dom får inte nog av min lilla kille och om dom kunde/fick skulle dom spendera all vaken tid med honom. Han med tror jag haha.

Vi har varit och badat med tjejerna och Maxi och Wiggo såklart. Grillat korv, solat och bara haft det allmänt bra. Tjejerna var över i fredags på grill - och spelkväll. Jag tror att jag hamnade i säng kl 01 och då vet man att det blivit en lyckad kväll. Så mysigt att sitta ute till så sent utan tröja ens. Det är riktig sommar!

Vi har varit hemma hos Frasses farmor och farfar en eftermiddag. Det brukar ofta bli att vi åker dit o så blir vi alltid kvar några timmar. Men det är mysigt! Vi åt bullar och drack kaffe och jag låg i hängmattan medans Frasse röjde runt med sin farfar❤️

Nu ska jag ta mig upp, äta frukost och ta en dusch. Ingen bebis i sikte så det verkar dröja lite till. Det blir väl till helgen som jag sagt hela tiden. Det visar sig!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229