Kan inte få nog av smink. Ett utav de bästa sakerna som finns enligt mig!

Idag har jag spenderat halva dagen på Riskettan. Tiden gick ganska mycket snabbare än vad jag hade förväntat mig, vilket var så skönt. Vid halv 1 var jag hemma igen och då har jag i princip inte gjort något alls. Har knappt öppnat matteboken detta lovet vilket inte låter så lovande eftersom jag har prov nästa vecka. Får lägga krut på det i helgen, då jag ska träffa en vän imorgon.

Saknar mina tjejer enormt mycket som befinner sig i skidbacken just nu <3 Kom hem!

/Sandra Waldt  ,

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tidig uppstigning för mig idag då jag skulle till tandläkaren halv 9. Tog endast foton och slipade till mina tänder som gick på en kvart. Jag hann plugga 1 h innan det var dags för att åka iväg till risktvåan. Vi samlades på körskolan för en kort genomgång innan vi skulle åka iväg till Knutstorp. Vi var 4 elever i en bil och vi fick faktiskt turas om att övningsköra dit vilket var bra, en halv körlektion.

Det vi fick göra på risktvåan var en del bromsningsövningar med olika underlag, svängar i hala kurvor och att väja för hinder. Vi var ensamma i bilen och körde automatbilar, men det gick bra det också. Jag tyckte det var en rolig dag trots att det varade i ungefär 4 h, samt en hemresa på 1 h. Skönt att få det avklarat, på onsdag är det dags för riskettan.

/Sandra Waldt  ,

Likes

Comments

Likes

Comments

Dag 2 på Väla med A. Vi kom dit vid 11 och jag gick direkt in på H&M och köpte en röd hoodie. Jag har dock redan en, men jag tycker den är för kort för att ha nu så jag köpte en vanlig också. Det var faktiskt det jag fick med mig hem, jag som trodde på mer men det kanske bara är bra. Vi tog oss en lunch på Max, hur gott som helst.

Vid 14.00 var vi hemma igen och jag ska ta en dusch och sätta mig och plugga. Börjar nog med teori och sedan en del matte.

Mina 2 nya köp, byxorna från igår och tröjan från idag. Det kommer vara hur snyggt som helst tillsammans!

/Sandra Waldt  ,

Likes

Comments

En nyhet på Subway är att det nu finns glutenfritt bröd! Jag är överlycklig då Subway var min favorit mat innan jag fick celiaki, men äntligen kan jag äta där igen, riktigt gott var det också.

Idag köpte 2 nya kostymbyxor från Zara, ett par vita och ett par blåa. Hittade några till saker jag ville köpa, men jag ska faktiskt hit imorgon igen så jag får ta en till titt på det då.

En till nyhet jag testade idag är de nya Polly Zoo och det var helt okej.

/Sandra Waldt  ,

Likes

Comments

Titta vad mysigt jag och A hade det idag! Vi firade in lovet på bästa sätt och en lite sen Valentines. Till lunch lagade vi pasta carbonara och till efterrätt frukt doppad i choklad. Så gott!!

Nu är det dags för talang med mina föräldrar!

/Sandra Waldt  ,

Likes

Comments

Igår var det begravning för Scott i Båstad. Det har varit en tung dag, men så otroligt fint avsked. Alla mina tankar går till hans familj och närmaste, det brast verkligen att se de ta farväl... Så tidigt. Bara 18 år gammal.

Jag och Linnea satte oss vid en bänk framför havet och bara grät tillsammans. Vi pratade om minnen med S, men också om hur vi verkligen ska ta hand om varandra. Denna tragiska bortgången har lärt oss massor. Att inte bråka över småsaker, inte klaga, ta hand om varandra ständigt och verkligen visa kärlek för varandra för vi vet aldrig vad som kan hända. Vi har fått en helt annan inblick på livet.

Må du vila i frid, Scott

/Sandra Waldt  ,

Likes

Comments

Tack för allt mitt hjärta, Të dua <3

/Sandra Waldt  ,

Likes

Comments