Tjuu

Imorgon får jag äntligen komma hem från sjukan. Legat här sen onsdags och jag har haft riktigt tråkigt. Mår bättre även om jag får attacker med illamående, utan att spy dock 🤘🏼 imorgon ska jag lägga upp en vårdplan med läkaren, jag förväntar mig inte annat än att jag kommer må såhär hela graviditeten, så jag hoppas dr är väldigt tillmötesgående. Hon vet ju min historia. Får nu min (vad jag tror) näst sista påse IV, iallafall för denna gången. Är bombsäker på att jag kommer få läggas in igen. Tror jag bara kan välkomna det istället för att våndas över det. Positiva tankar 👩🏼 ikväll ska jag ta en dusch och lyssna igenom poddar som jag missat den senaste tiden. Får ju inte använda telefonen på arbetet längre så poddarna har snällt fått vänta!

Förresten så köpte vi en bil idag! Volvo ägare nu 😎

Hoj

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu lider jag. Lider av hyperemesis gravidarum. Extremt illamående under graviditet. Människor i omgivningen begriper ingenting, läkare förstår ungefär lika mycket. Ca 1-2 av 100 drabbas av detta hemska under en graviditet. Jag är en av dom. Såklart, jag har ju fruktansvärd otur med mycket annat, så varför inte detta också? Är nu i vecka 10 och har svårt att äta. Det är också en av sakerna med HG, aptitlöshet och "svårigheter" med maten och drickan. Orkar ingenting just nu och det märks verkligen. Hemmet förfaller, samvetet knastrar för att orken är borta. Hur ska jag orka med en till graviditet på detta viset? Är så jävlar rädd för jobbet, tänk om dom sparkar mig för detta? Har redan blivit hotad med att få byta skift då det behövs vara 4 st på natten hela tiden. Vad händer med min ekonomi då? Mammapeng på dagtidslön? Va? 😣

Fortsättning följer..

Likes

Comments

Borde inte det vara olagligt? Eller något. Varför bubblar alla känslor upp till ytan när man är förbannad? När jag blir riktigt arg så börjar jag dessvärre lipa. Blöö! Igår var jag riktigt arg på jobbet. Att en människa kan göra så många personer på ett arbete illa, o komma under med "en varning"..? Vi får se hur detta slutar. Känns inte alls bra att gå till jobbet på söndag kväll iallafall..

Likes

Comments

Borde egentligen lärt mig detta nu. Att alla bara går. Utan förvarning oftast dessutom, låter mig stå där med ett stort frågetecken i hjärtat. Ett frågetecken som undrar, varför, vad hände, var det något jag gjorde eller sa?

Peter lämnade mig. Jag ser det så. Han lämnade mig här, ensam. I hålet på jorden.
Pappa lämnade oss.
Vicky lämnade mig och dessutom gjorde ett stort hål i mig.
Hennie har lämnat mig, med ännu ett stort hål.
Kim har aldrig egentligen funnits så det känns som ett lämnade det också.

Kan man verkligen älska någon man inte känner?

Denise lämnade mig. Inte bara lämnade mig utan ignorerade mig ett tag fast sorgen satt klistrad utanpå mig, blottad. Förbisedd. Bortplockad nästan. Bortprioriterad. Sedan när det togs upp så förnekades det för att sedan bekräftas. Ja, att jag var ignorerad. För att min sorg hade tyngt ner en annans lycka. Vill inte att mina känslor ska tynga ner någon annars lycka. Men vill inte heller bli ignorerad när jag ligger så långt ner på botten man kan komma. Så det är väl inte konstigt att jag blev ignorerad egentligen. Nu tappar jag orden..

Jag vill inte vara orsaken till att andra är ledsna. Men å andra sidan, har någon verkligen ens brytt sig såpass att de blir påverkade av mina ord, av min sorg? Av mig? Eftersom man blivit bortplockad och lämnad hela livet så verkar det inte så. Sitter folk och skriver ihop saker eller tänker på saker de vill säga till mig, att de saknar mig eller liknande? För det är bara jag som har försökt. Jag har varit den som skrivit och hört av mig för en försoning eller ett nytt kapitel? Men jag är så jävla done med det. Jag orkar inte bli nedtrampad, förnedrad och pissad på igen. Jag är färdig med det. Istället så låser jag in det jag har inom mig och försöker låtsas som ingenting. Till jag en dag sprängs. Som idag.. Jag är helt jävla färdig. Jag saknar dom allihopa, på ett eller annat sätt. Men jag är bara så jävla färdig.

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag fått jobba med tålamodet men idag brast det lite. Daniel har vart sjuk sen i onsdags med hög feber och varit sängliggandes sen dess. Idag fick han konstaterat att han har halsfluss, den stackarn. 😢
Jag har med andra ord vart ensamstående tvåbarnsmamma i några dagar. Helvete vad tufft det har varit. Knappt ens pratat med Daniel eftersom han bara vilat på övervåningen.
Hugo är i en period nu som går ut på att säga emot, jävlas och göra precis som han vill typ. Har verkligen inte ens fått skita ifred för "jag får faktiskt vara här"... Puh.
Idag viskade han för sig själv att jag är dum. Då bröt jag ihop o lipade. Åh det tog hårt på mig. Känns som om jag gör massor för alla förgäves, ingen ser mig fast jag gör massor. Och de små orden från denna lille människan gjorde jätteont. Fast han menade det bara för stunden. Lille skitunge.

Nu har jag gråtit färdigt och vilar i schäslongen i badrummet medan Olle är ute o skottar på baksidan. 🌨☃🌬❄️

Likes

Comments

Livet känns jävligt bra just nu. Framtiden ser fruktansvärt ljus ut även om jag fruktar för det jobbiga. Men det går, det med.

Trivs här på toppen
Puss

Likes

Comments

I söndags var det projekt måla Hugos sovrum som gällde. Kände oss som två klåpare när vi höll på men det blev fan skitbra 👌🏼😃 riktigt nöjda! Nu ska vi köpa färg i helgen till att måla dörrarna han har i rummet, blåa eller gröna. 😊 sen ska hallen uppe och i köksingången målas också, även Hugos lekrum. Vi ska bygga en platsbyggd säng i garderoben när vi kommit underfund om hur man gör 😝 men det blir nog bra tror vi. Tillslut.

Har haft en jobbig period nu men det känns lite bättre nu. Ska försöka ta mig till hälsokosten för att köpa mig något uppiggande så jag inte är så satans trött hela tiden också. 💤

Nu ska jag hitta en podd att lyssna på här på jobbet, så att tiden går lite!

Likes

Comments

tom och ensam.. känns som om världen rasar en aning just nu. Vet att det blir bättre om ett tag igen men just nu är det jävligt tungt.

Likes

Comments

Varför är mina problem mindre värda än dina? Varför är mina problem mindre än dina? Varför är mina problem inte några problem? Varför förminskar man någons problem när det är en stor sak för en annan? Om man gör något som sårar en annan så kan man inte bestämma över dennes känslor, blev personen sårad så kan du inte vifta bort det. Personen blev sårad, det viftar man inte bort bara för att man själv tyckte det var en stor sak. Eller vänta, det gällde visst bara på ett håll...

Likes

Comments

Alkohol är ett gift som förstör människors hjärna och gör att folk utför handlingar som de sedan inte kan stå för.. Alkohol gör att människor beter sig illa, jobbigt och säger elaka saker. Alkohol är ett jävlar fördärv. Dricker inte några mängder när jag har Hugo i närheten. Då räcker det med ett glas vin, en cider eller en svag drink. De få gånger jag dricker något av de , så sover Hugo 99% av gångerna. Har hänt en gång att jag blev full när han låg och sov men då var Daniel mer eller mindre nykter. Och jag har en fruktansvärd ångest för det. För alkohol/fyllerier och barn passar inte ihop. Inte ens när barnen sover.

Likes

Comments