Jag är sååååååå ledsen för 0 blogginlägg under hela april! Gud det är redan april, om drygt 41 dagar är det lov! 1 månad och 11 daar! Ingenting typ. Men iallafall VILL jag bli bättre på att blogga och SKA bli bättre. Eller iallafall försöka. Ska fixa lite tidsinställda inlägg osv så att ni får upd.

Idag ska jag rida på ridskolan. Hoppas på att få rida en lite svårare häst som behöver arbetas. Måste skynda mig hem efter. T och P ska komma på middag kl sex och min ridning slutar fem så jag måste skynda mig hem och städa och duscha.
Det gick jätte bra att rida Zimzon i tis. Jätte fint väder och han var jätte duktig. Arbetade mycket i skritt så han inte skulle bli så svettig. Gjorde serpentinbågar och volter osv. Förut gick han bara fint på volter i trav men nu går han fint i skritten och traven på rak spår och på volter. Måste bara jobba på hans galopp. Han är inte den piggaste hästen och bryter gärna av i galoppen. Det jobbigaste är att han går finast och jobbar bäst i galoppen men så har han ju en så jobbig galopp och bryter alltid av. Men men, det är bara att jobba vidare på det!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag skulle ju till stallet idag. T kunde inte för hon skulle göra läxor och vädret är ju hemskt. Så tagga! Haha nejmen Det är väll bara att bita ihop och åka iallafall, det är ju ändå mysigt att vara hos Zimzon och mamma skulle nig följa med. Så hemskt blir det ju inte! Önskar dock att det fanns ridhus där han står, men men! Ska snart åka hem från mormor. Men vi ses senare!

Fint väder va det där! Haha

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på EVIGHETER! Asså jag her ingen bra förklaring till det haha :). Dock så hade jag ingen inspo och sen så suger jag på att skriva med mobilen. Men jag ska bli bättre! Både på att blogga och att skriva med mobilen så jag kan upd. lite oftare!

Idag har det varit en lång och tråkig dag. Vi åkte till mormor vid 12 och har varit där sen dess. Jag har typ precis fått en ny kusin och han är såå söt! Jag har nästan lekt med honom hela dan! Sen är jag jätte insatt i hästar just nu och bara drömmer mig bort tills jag och mina kompisar ska skaffa stall i framtiden, måste bara vänta i drygt 10 år först! Haha. Men det är alltid skönt att bara släppa allt och titta på fina gårdar och hästar till salu. Tittade också lite på hööks. Jag har länge velat ha en långärmad piké så jag tittade lite efter det och hittade en fin för 250. Någon som vet ett billigare alternativ? Typ vart man kan köpa pikéer någon stans?

Imorgon ska jag och T åka till Zimzon och rida. Zimzon är min medryttarpow om ni inte redan läst det till höger(?). Tänkte lägga fram lite bommar så han får höja på benen lite. Tänkte också köra lösgörande pass vilket han behöver! Har kört ganska mycket med honom på volten på sistone men det är bara för att jag har hittat hans knappar nu och han börjar faktiskt gå väldigt fint! Det är superhärligt när allt går så bra! På tis ska jag dock rida ut med en tjej i stallet, skönt för Zimzon!

Men nu ska jag sova, skriver mer imorn!

Likes

Comments

Hej hej!
Nu är jag inne i stan och vi ska äta pizza! Min lillasyster var på casting för några minuter sedan, så eftersom det är middagstid bestämde vi oss för att äta här.
Dagen har varit lite trög. Lång dag med tidig lunch. Vi har typ 5 och en halv timma efter lunch utan mat! Plus att idag hade vi läxförhör sista lektionen så snacka om att jag var hungrig! Men annars har dagen varit bra! Men vi hörs
XOXO Saga


Likes

Comments

hej!

det känns så häftigt att det här kommer vara mitt första inlägg som kommer ligga ute, förhoppningsvis ganska länge!

men om ni inte vet något om mig kan ni läsa det mesta om mig i min beskrivning till höger. Annars kan jag bara snabbt berätta att jag heter Saga och jag kommer skriva om hästar, min vardag och lägga ut bilder som jag tar med mig kamera! så jag hoppas ni kommer gilla min blogg och jag kommer försöka skriva så mycket jag kan!

men idag har jag iallafall varit i skolan. ganska kort dag vilket är skönt. jag skulle egentligen rida Zimzon idag men vi bestämde att jag ska rida honom på fredag istället. Men nu måste jag fortsätta plugga. Förlåt för att mitt första inlägg blev så kort men vi har läxförhör imorgon som jag måste plugga till.

XOXO Saga
Likes

Comments