WOW hej på er!

Det var ett bra tag sen man skrev här, sist man skrev något här va år 2015 så ett helt år har man varit inaktiv, vet liksom inte hur det gick till men tar att man hade inget att skriva längre, får se om ja försöker skriva fler inlägg i detta år men förhoppningsvis inte :( men man vet ju aldrig de kommer. :) Vill bara säga HEJ <3

Med vänliga hälsningar

Marcus

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ohoj! De va ju ett tag sen jag hade skrivit här i bloggen, gått några månader, jaja blir ju så när man glömmer bort eller inte orka skriva nåt inlägg, typ :P 

Logitech G910 mekaniskt gaming tangentbord med nyutvecklade mekaniska brytare. Tangentbordet är även bakrgrundsbelyst med 16.8 miljoner nyanser och varje tangent kan ställas in individuellt.

Likes

Comments

Jaha Saab lever i Trollhättan de känns lättnad att de lever dem håller på för fullt att söka efter nya medarbetare, de trodde man aldrig, men Nevs ska tydligen arbeta först och främst med elbilar. Saab 9-3 elbil. :)  Funkar ju. 

Likes

Comments

Medan andra fortfarande överväger vart de egentligen vill åka, så är du redan på väg. Oavsett vem som utmanar dig, du slår dem alla - och det med oefterhärmlig stil. Eftersom du helst inte vill bli uppehållen, hittar man dig oftast på motorvägen.

Med tanke att jag inte äger eller inte är nån Ford Mustang fan, så nja skulle faktiskt hoppa över att köra det märket, men istället så skulle ja välja då köra Saab enligt mig så är de bästa märket att köra omkring i. :) 


//Macke 

Likes

Comments

Tjo!

Efter att ha suttit en jävla Ikea datorstol med lågt ryggstöd iaf lite lågt, men ja kommer aldrig köpa mig en från Ikea igen. Denna gång har man köpt sig ordentlig stol med hög rygg, en som heter Arozzi Toretta Grey med formad rygg. (Se bild nedan) runt 2190 kr, de är absolut värt för dem som sitter och små jobba vid datorn.

Samtidigt så passade man självklart att köpa sig en HDD på 500 GB till PS3, Lagom stort utrymmer lär nog räcka till uppdatering av konsolen, dock så är uppdateringen bara på mb. :P

Och för att HDD ska passa i PS3 så måste man tyvärr har en sådan här Caddy för att få fast hårddisken, utan att den sväva runt o förstör kontakten. Sedan ett par HDMI för att köra i PS3 och i laptopen. Thats it :)

Likes

Comments

Tjena, bara för lite bilracing alltså PC-spel, så ville man ta ett steg närmare än med tangenter så ja tog mig och köpte en Logitech G27 ratt, kommer bli så mycket mer roligare att spela bilspel. :P Vi män alltså... ;)

Plus att man passade på och förnya sitt ID-kort som man skulle gjort 2013 september shit de hade man glömt bort, inte lätt att hålla reda på allt men numera är de fixat. 

Hälsningar Macke 

Likes

Comments

Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset

Samsung MicroSDHC Pro 16GB, Class 10 inkl. SD-adpa...

Seagate Expansion Desktop USB3.0 2TB

Likes

Comments

Hej Hej!

Januari 2015, året gick en bra början, den 8 så fyllde man 23 år de va la gött att fylla år, annars då ja livet rullar på, fy fan. :P Denna månad snart slut så då vi alltså hälsa hem februari. Köpte ny dator, blir denna gång en stationär dator, blivit trött på att använda en laptop. Så den kommer nån gång nästa vecka runt måndag eller tisdag. Förmodligen. :)

Nja annars är de bra o allt.

Jo sen bloggen här har jag ju hållit på i 4 år nu. Damn men ändå lite LOL :P


Hälsningar Macke 

Likes

Comments

Hej och ho!

Allt rullar på julen har varit känns skönt, första snön kom igår lite på backen inte mycket men hade önskat komma mer snö mm men men. Tider ändras. 

Köpte här om dagen GTA V  lira de några veckor men nu har de varit rätt länge sen man lirade det.

OMG fy fan :P

Bye Bye D;

Likes

Comments