Header

    

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

'

Är typ extrem trött och otaggad idag. Kanske för att det är Måndag fast känner mig ändå allmänt omotiverad. Tro att väder bidrar en del till dettta, nu när det är såhär grått och hemskt.. Men får väl kämpa på och hoppas att det blir bättre! :)

Likes

Comments

Anna och jag var på stan idag efter skolan så jag passade på att köpa in 2 saker tillHalloween. Jag köpte en tröja som jag ska ha tillsammans med min kjol. Men bilder på det kommer ut på lördag!

Jag köpte även ett par huggtänder. Men jag vet tyvärr inte ifall jag kommer kunna använda dem eftersom att dem verkligen var enorma! Men jag ska försöka sätta fast de imorgon istället. Annars får jag lösa det på något annat sätt. Imorgon lägger jag även ut en bild på linserna som jag kommer att använda på Halloween. 

 

Likes

Comments

Jag börjar runt 11 idag så att jag kunde ta en riktig sovmorgon som verkligen var välbehövd. Har bara tagit det lugnt hela morgonen och det har varit helt underbart! 

 

 

Jag vet att kvalitén på bilderna suger men har inte min systemkamera här just nu.. 

Likes

Comments

Har nyss klivit upp ur sängen och ätit frukost. Jag var så extremt trött igår så somnade ganska tidigt men det var så himla skönt! 

Idag ska jag förhoppningsvis träffa Stina som jag tyvärr inte har träffat på hur länge som helst. Jag tycker att det är extremt tråkigt att det har blivit såhär. Men om vi bara försöker kommer vi kunna ses oftare! Jag hoppas iallafall att vi kan gå på bio ikväll. jag vill verkligen se den nya filmen Annabelle som är en fortsättning på The conjouring. Har hört att den filmen är extremt läskig och jag älskar skärckfilmer så den passar nog mig. 

Måndag kommer nog att bli en vädigt skön dag eftersom att jag börjar 13.10. Det är så otroligt skönt att ha sovmorgon på måndagar då jag tycker att det är en riktig skitdag. Men nu är det ju sista veckan innan höstlovet. Tror att det här lovet kommer att bli rikitgt jävla bra. Ska även på Halloween fest på lördag så jag kan nog slänga upp en bild på hur jag kommer att se ut. 

 

                                                                               

                                                                                      Annabelle trailer

 

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Members är en hemsida som man blir medlem på och kan få massor utav bra rabatter! Dem har t.ex. 60% rabatt på Club L där de säljer superfina toppar och klänningar. 

Här är några utav mina favoriter:

För att bli medlem på Members kan du bara klicka HÄR, det är kostnadsfritt och du kan spara massor utav pengar!

 

Likes

Comments

Som jag nog nämnde köpte jag in nya saker till mitt rum. Så nu har jag min efterlängtade sänghimmel och ljusslingor! Är super nöjd med resultatet! 

Likes

Comments

Har tyvärr varit hemma ifrån skolan idag eftersom att jag vaknade upp och hade feber imorse.. Men ska försöka att ta mig dit imorgon.

I söndags var jag iallafall i Marieberg och handlade dels lite saker till mitt rum, men även lite annat. Tanken är att jag ska ha en sänghimmel med ljusslingor i så det var jag iväg och köpte. 

 

Ungefär såhär ska det se ut. 

Köpte även en kjol och ett halsband som jag kan lägga ut bild på senare! 

Likes

Comments