d va ett tag sen som jag skrev mkt har hänt.. sen jag skrev sist har jag det varit jag och andreas. endel bråk och tråkigheter men vi har klarat det. fram till i helgen. nu är det helt finito och det gör så jävla ont. jag är helt tom utan honom och det går inte en minut utan att jag tänker på han. har enbart mig själv att skylla, därför gör det extra ont. jag är ingenting. massa funderaingar. hade jag levt som en normal människa och sparat pengar hade jag haft en summa nu och bara kunnat dragit härifrån. tyvärr har jag inte det.. vill egentligen ingenting utan a. bajs hej

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

sjukt så fort allt kan ändra sig i mitt liv tydligen. ena stunden si, ena stunden så. säger inte det lite om att man e ostabil? vad vet jag. men så är det, & jag klagar iofs inte. eller jo, om de kallas ostabil så, för de vill jag ju inte. men annars innebär de ju att de sker saker i livet. vilket jag annars hade tröttnat på om de inte gjort. jag e nog ganska intensiv. uppdatering sen sist. just nu så e d iaf inget mer med björn,träffat han ett par ggr efter sist, och de jag skrev om att jag inte var intresserad var nog lögn, men jag var inte helt intresserad heller. om man kan säga så?! öööhhh. jag e inte enkel. vafan. A har börjat växa i mina ögon igen de sista dagarna faktiskt.. han e trots allt en mycket bra varelse. på de flesta planen iaf. han har iaf gjort upp ett nyårslöfte att han ska sluta me de ena och de andra, vilket verkar som att de går mot de positiva för redan nu har han klarat sig utan. men även där är jag tveksam, de ändras från måndag till tisdag till torsdag till söndag. ungefär så. mongo.. P bor ju Bergen så de kommer aldrig gå. oavsett hur söt och mysig han är. (skyller på avstådet,lättare så) hade nog knappast blivit något där ändå. nu låter de som jag desperat letar efter ngn, men de gör jag verkligen inte. de ovanstående har bara skett. jag vet bara verkligen inte vad jag vill ha. om jag vill ha. är nog bara så fruktansvärt rädd att de inte går att släppa in någon ändå in. bott med tessan & cissi nu sen första november, och vi trivs bäst. hade inflyttningsfest i lördags, väldigt lyckat. mestaparten mina vänner som dök upp faktiskt,men alla funkade bra och de va sjukt bra stämning. känner att jag är mycket gladare och allt e lättare som jag har de nu. men jag har fortfarande inte kommit någon vart i planer om framtiden. eller framtiden och framtiden men från och med vår.. lite beror på hur helene tänker göra. självklart e jag inte avhengig av någon annans val, men jag vill ändå anpassa mig lite efter vad hon gör om de nu också passar mig. man vill ju ha sina nära vänner nära. snart hem till mor & far i borås, glädjer mig lite. god mat:) sen back till oslot för att jobba och fira nyår här. tyvrr, hade faktiskt hellre varit någon annan stans, som P bad oss till Bergen, men eftersom jag måste jobba på nyår, så ska vi ha fest hos oss:) blir nog väldigt bra, vi fixar lekar, bubbel och plockmat. får göra d bästa av situationen iaf. ska försöka skaffa nytt extra jobb efter nyår igen. jobbajobbajobba. spara pengar. hej på ett tag!

Likes

Comments

seriöst. jag börjar bli så trött på oslo. de gåår inte va seriös här. de gåår inte spara pengar. hur klarar folk de.
OK haft världens bästa sommar, men d har inte gett mig så mkt. bara spenderat massa pengar. på vad? alkohol, fest, hultsfred, skit.
hultsfred va föresten klockrent. 
som tur e har ja börjat hänga liiite mer mer chill folk och går inte ut sååå ofta längre. vart fall inte 4-5 dagar i veckan..

måste måste ändra livsstil. 

ska flytta med therese och cissi i november tror jag. kommer överge grünerlökka, tråkigt som fan, me tanke på att många ja känner bor här och de e ett sjukt chill område. 
jobbar mkt. stress e de. blev kontsigt sjuk för en stund sen föresten. gick över efter antibiotika men d e något annat fel på mig nu tror jag.
jobb på h&m  5-6 dagar i veckan, barjobbet på glasset 3-5 nätter i månaden. de tar på kråppen. men behöver pengarna.(hur fan kan ja inte spara något?)!

lite funderingar:
- ta någon kurs, läsa ngt språk eller ämne här i oslo
- jobba softa träna, ut å resa i januar
- flytta till en småby där de inte finns ngt att göra & rensa fisk eller ngn skit
- flytta till gbg, chilla och sen börja plugga till nästa höst.

just nu känns d inte som ngt kommer bli av, förutom de sistnämnda.. får se hur länge ja pallar detta rövskiten.

ps, trodde ja va intresserad av björn ganska länge, de va rätt ok en stund, men så ångra ja mig totalt och ja vet inte va jag tänkte med.

 

Likes

Comments

de va ju inte igår jag skrev sist. e inte världens mest aktiva bloggaRE På nattstad direkt. inte besökare heller. men har inget att göra så kan lika gärna skriva av mig lite.

sitter i soffan själv hemma men snart kommer helena och ronja. jag har varit och tränat jag. de va väl duktigt.(händer väldigt sällan nu för tiden må jag påpeka) nu kom ronja hem föresten..

hänt en jävla massa sen sist asså. bara sammanfattar de för att inte verka dryg(försöker skriva de i händelseordning): inneboende, störtskönt, kaos, ligga, kärlek(?),   ligga lite till, dumpad(?), hemsedal påskveckan, pank som en gris(just nu men lönen kommer nästa vecka, överlever jag), mister plånbok(observera efter endast en öl), mister kamera (observera efter bara 2 öl), shit flyttat ut, får tillbaka kamera, borås över tess födelsedag,  super bort kamera,  ligga inget alls and so on.

minns inte va som hänt de senaste måanderna, tiden går så fort och de händer så jävla massa.
tänk sommarn, wow. då kommer d bli farligt. nu d sista har jag iaf hållt mig till någon dag i veckan fest bara:D d förstör bara så mkt. ekonomin, hälsan, jobbet.

ska provjobba på "ett glass" på måndag för deltidsjobb. tänkte om d hade vart lite smart, jobba lite mer, tjäna lite pengar extra.

fan va jag vill åka bräda igen. fan va jag vill ha tillbaka(?) han igen. fan vad jag vill ha sommar nu. fan vad jag vill ha pengar. fan vad jag vill va smal. fan vad jag LÄNGTAR till hultsfred, vi ska köpa biljetter direkt när nästa lön kommer. SJUKT BRA BAND REDAN så jag dör nästan. d va ungefär de enda jag tänker på för tillfället:)

nu fick jag kramp i benet.

hörs om ett par månader, haha

Ps,ni måste förstå hur kul helgerna och folket e ibland asså.

Likes

Comments

livet ÄR så sjukt kul va. helt galet är allt och jag e så glad hela tiden? men börjar bli lite varning här, 6 dagar av 8 är hemskt.

helgen var sinnessykt kul. kharma tors, elite o yatzi på fre, något jävla bra humör jag va på va. röjde loss som skiit på lördag på ministy of sounds  supermonday måndags o nicole o son, sökte jobb på yayas(förövrigt sjukt bra place,ge mig) igår personalfest me churchills, alla de VAR så fulla va.
 

jag bara älskar de, fattar ni? ja ska aldrig flytta härifrån.
 

tessan kom hit för fan!

Likes

Comments

mest till mig.

super gör man ju illa ofta.. väldigt kul brukar d va men ibland blir d minnesluckor (ganska ofta för att säga d så) jaja de man inte minns har inte hänt?

jävla massa snyggon och galenskaper va. kuuuuuuuuuul är de här.

trallalala jag börjar kanske tröttna på oslo livet nu igen. va ska jag göra liksom. no way back till borås så jag får väl bli här till ja kommer på ngt bättre..när de nu blir:) ge mig förslag folkens!

Likes

Comments

nu e d inte många dagar kvar. denna vecka har jag inget jobb så då gliider jag bara. ganska rastlöst eftersom alla andra jobbar. och tessan är i finneland=( i need u! men får träna och luncha med väns för att fördriva tiden.. de går nog. på fredag är de slagsmålsklubben på trägårn. de blir koolt. idag var jag hos tandläkarn. va ca 105 år sen sist haha. men inga hål, jag kan de där med att borsta :) jag blir jävligt sur på en viss person, vad är problemet liksom! snart hatar jag dig nästan. och så har min mp3spelare lagt av. som allt annat av mina ägodelar. jippi, detta går inge vidare de här? mitt rum ser just nu ut som ett slagfält. orka orka städa. men måste väl. äshhh jag är bara jävligt sugen på att gå och sätta mig ngn stans och dricka öl. gött folk vart är ni?!

Likes

Comments

skön helg. nu saknar jaaaaag. fan va sjukt livet kommer bli tror jag. vi får la se! ha de. nu ska jag röka sen lägga mig i sängen och fortsätta kolla film.

Likes

Comments

eller nej. ångrade mig precis om att skriva i bloggen. blir ändå aldrig nåt intressant så , till vilken nytta?! just nu tycker jag livet är ganska roligt. men sjukt för de. jag är ganska oseriös. ska man inte va de då?! pryd är jag då inte iaf fick jag höra av oscar och patrick idag på jobbet. HA, egentligen så? eller nej strunt samma. nu ska jag lägga mig FRAMFÖR soffan (haha) fast inte bokstavligen då. bara internskämtet där och kolla på tv.. eller nåt annat världstråkigt. imorn e det helg nästan. de blir skönt. men ändå inte för jag ska flytta ur min lägenhet. shittt va jobbigt. får lite cash för de iallafall. sen bor man hemma hos mor & far igen för någon vecka. haha, hur ska jag palla. har nåt att se fram emot sen iaf. förhoppningsvis?:P jag måste nog börja träna snart igen. känner att konditionen inte ligger på topp för tillfället, blir ju fan flåsig så fort jag går till toaletten. haha nästan! jag vill va kär.

Likes

Comments

mucho. jag dör snart. igår va ju kul. minns inte hur jag kom hem? sjuukt. nu e tessan hemma igen. bra. hejdå.

Likes

Comments