Oj, mkt har hänt och det var ett tag sedan jag skrev här, FB regerar nu för tiden, är det någon som hänger här förutom "baby senonita"?

Hur som helst, jag är singel, eller ensam.. det är så det känns just nu, ensamt. Jag kan se de bra i att vara singel, och gräset är grönare på andra sidan.. Men är det värt att känna sig såhär uttråkad och ensam resten av tiden? vad gör man?

Det känns som att det var så längesen man var ensam så jag vet inte hur jag ska bete mig, laga mat till sig själv? Gå ut med hunden ensam varje dag, ingen att tjaffsa med, kela med... tystnaden är nog värst.

Trots att jag inte vill ha dig tillbaka, så saknar jag dig, inte dig som person utan att ha dig, att ha någon.

 

Bor nu själv i bohus, i lägenheten som vi flyttade in i tillsammans, som vi fixa tillsammans, inredde tillsammans, sover nu i den säng vi köpte tillsammans, som vi sov i tillsammans... älskade i ... Vi skapade så mkt minnen här, på så kort tid.

Det gick nerför redan när vi flyttade in, jag visste att det aldrig skulle hålla, och ville egentligen bara ha en bra anledning till att sparka ut dig (som om jag inte redan innan hade tusentals dock) hehe jo.. men nu är det över, det gör ont, samtidigt som jag njuter av att slippa dig.

Snart är sommaren över igen, och den jävla hösten kommer, och tar med sig vinterdepressionen och kalla vindar. Hur skall jag klara dethär? Jag försöker, och tänker att tiden läker alla sår, för det gör den.. men varför ska det gå så jävla långsamt?

 

 Every night I tell myself "I am the cosmos, I am the wind", but that don't get you back again

Just when I was starting to feel okay you're on the phone
I never wanna be alone

Never wanna be alone, I hate to have to take you home
Wanted too much to say no
My feeling's always have been something I couldn't hide, I can't confide
Don't know what's going on inside

So every night I tell myself "I am the cosmos, I am the wind"
But that don't get you back again...


 

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag fick jobbet i Bohus! Det kommer vara otroligt jävla soft att gå ca 10 m till jobbet. Jag kommer kunna gå upp typ 5 minuter innan jag börjar, dra på mej kläderna o gå typ... käka lunch hemma, gå ut med nikki osv..

Det mesta börjar ordna sig för mig känner jag, det går bra nu!

Samtidigt som det är gött att bo så nära jobbet så känner jag att det finns faktiskt en del negativt med det.. Alltså, jag måste ju typ se mig för, vad jag säger och vad jag gör, med tanke på att jag bor så nära de vårdtagarna jag kommer att ha hand om, vem vet, min närmsta granne kan vara en utav dom ?

Jag hade ju inte direkt tänkt bete mig illa, eller springa runt huset naken. Men det kommer nog inte kännas som att jag lämnar jobbet ngn gång, och som att jag bor på jobbet typ.

Förfan, jag kommer ju knappt våga pippa för att jag är rädd att ngn ska tycka jag är högljudd, och att chefen får reda på det ^^ haha hajar ni?

Tänk om jag super mej skitfull, tänk om jag vill ha feeeetingfest hemma... det går ju typ inte.

Jaja, jag får se vad det blir av dethär. Jag är ju inte fast för evigt liksom.

 

Börjar på måndag, ser fram emot det :)

 

 

Love / C

Likes

Comments

Ja såhär ser jag ut nu!

I've got baaang

Likes

Comments

Vakna upp efter att ha sovit några timmar, det behövdes kan jag säga. Natten var rätt lugn o seg, sedan fick man jobba över dessutom när jag var såååå nära att få gå hem så ringer sig 3 jävla personer sjuka, magsjukan går på stället dessutom. Lyckat!

Nåväl, nu ligger jag i sängen, och här planerar jag att stanna, några timmar till ;P Fick 4 nätter till uppskrivna nu, ska jobba nästa helg oxå... Gud vad jag är redig. Men men, nu ska vi sluta snacka jobb, det är boring!

 

snart så flyttar vi!!!! så jävla skönt, allt vi behöver nu är faktiskt ett köksbord och stolar.... och en ny tv :) ... eller vänta, det behöver vi inte, men jag vill ha det :) den feeeetaste jävla platt tv'n som finns, ska JAG ha på min vägg.

Oooo de ska bli så mysigt! kura ner sig i den goa soffan med en kopp chai tea.... ååå den nya sängen var sååå skön o den får vi den 1a mars, samma dag vi flyttar :) och ett mysigt litet bord på balkongen ska vi ha, Åååååå!!!!

Chaitea, espresso house, 79:-

 

 

Nej, nu ska jag kolla klart på Fame, skit bra! Sen ska jag sova ut riktigt i några timmar till, så att jag är pigg o glad, måste hem o tillfredställa min man ;) Or the other way around.... we'll see ;) 

 

Ciao!


Likes

Comments

Jag undrar, lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig? Komiskt nog så finns det dagar som jag tänker mer på henne än dig..
Och jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå... Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls.

Visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut, men du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut. Du säger att du minns och att det känns som igår men det var för länge sen för att ens komma ihåg.
Gav jag upp för länge sen?


Sen en tid tillbaka har jag varit trött, försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra, borde och vill, och mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan och mitt i allt så ska man vara sann

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van, men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är


Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort... 

Likes

Comments

Your love was breaking the law but I needed a witness
So pick me up when it’s over, It don’t make any difference
Will it ever be solved, or am I taking the fall
Truth was there all along tell me how did we miss it?

We opened up a cold case love and it got the best of us
And now prints, pictures & white outlines are all that’s left at the scene of a crime... Of a cold case love.

 

Rihanna - cold case love...

 

Precis vad det är...

 

 

 

---

 

Sitter o gosar med nikki, väntar på min going maria.. Ska bli roligt o se henne, hon kan prata mig till rätta om vad jag ska göra med mitt lilla patetiska liv.. GAAAAH får panik, jag vet varken ut eller in!!!!! Har massa jävla bollar i luften, o skiiiiiit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

*Pust* ..

 

Anyways, nu har jag lagt ut annonser på min fina Bellis. Jag kommer sakna honom, jag kommer DÖ utan honom.

En medelålders kvinna från dalarna, med eget stall mm ringde idag, hon lät huur bra som helst o jag tror att han kommer få det jätte bra hos henne.

Men samtidigt, någonstans i mitt hjärta, trots att jag vet att jag inte är kapabel till att ta hand om honom som han förtjänar,  så hoppas jag att hon inte kommer o tittar på honom, att hon ångrar sig o inte vill ha honom.

Att jag måste ha kvar honom.

Men jag kan inte vara så egoistisk, jag vet att han inte mår bra av att bara stå i hagen dag ut o dag in. Ingen som pysslar med honom, klappar o kliar honom. Ingen kärlek eller motion... för att JAG är för jävla lat för att gå dit. 

För att jag får dåligt samvete och mår psykiskt dåligt av att se honom stå där, när jag VET att även om jag rider honom nu, om jag kliar o borstar honom, så är det bara tillfälligt, sen dröjer det tills jag kommer igen, och jag vet innerst inne att det inte kommer vara för evigt. Utan en vacker dag är han borta.

Så då känns det på ngt sätt onödigt att jag ens är där. ;S Hmm.. jag fattar inte ens själv vad jag menar tror jag. men jag önskar att jag hade haft tid och ork o lust att ha honom, för jag kommer verkligen inte palla att han åker ända till dalarna! Jag har haft honom i 6 år, och även ifall jag inte har vart där VARJE jävla dag så har jag ändå vetat att min vän finns där, och att jag kan komma dit när jag vill, o han är alltid lika glad å se en.

Men nu kommer han vara borta, nu kommer han vara nästan som död... :( 

 

 

Älskar dig min fina vän <3 Du har gett mig så mycket. Men du förtjänar någon som tar hand om dig..

 

 Mamma du är smart ;

"Livet är kort! Bryt reglerna! Förlåt snabbt! Kyss långsamt! Älska och skratta okontrollerat...och ångra aldrig något som fått dig att le!"

 

Likes

Comments

Myspys ^^ En lugn filmkväll idag.. igen :P Det känns som att det är de enda jag gör nu för tiden. Men med tanke detta turbulenta året så är det precis vad jag behöver. Det sista jag behöver är fler negativa impulser, både som jag skapar och från andra.

Har vart hos vetrinären idag med. verkade inte som att lillskiten blir frisk, men blodprovet visar på betydligt bättre allmäntillstånd, både hennes protein-värden har ökat, och även hennes vita blodkroppar är normalställda :) Weeiii! 

Likes

Comments

kan det vara så, att JAG faktiskt bryr mig/oroar mig över vad andra skall tycka o tänka?

kan de verkligen vara så att jag har brytit mönstret totalt, gör precis allt som jag aldrig skulle göra, är den personen jag aldrig skulle bli. Är det på gott eller ont? 

Jag brukar känna på mig vad som kommer ske, se de framför mig. Men nu är allting suddigt, har ingenting att gå efter. Kan de vara så att ödet ligger i mina händer denna gång?

Likes

Comments

Min lille Nikki har lunginflammation, en kraftig sådan oxå :( Var hos veterinären igår, ett till besök som kostade mig ca 3500.. Det svider i plånboken, men som tur är har man en snäll far som hjälper en i stundens hetta.

Det suger pung (!) att nästan INGA djursjukhus tar faktura?! Alla ska ha kontant betalning hela jäävla tiden o jag börjar bli less på det... Som tur var så vart dom snälla igår o skrev en ändå. Men förfan, hur ska man ha råd? 

Härlig morgon idag iaf :)

Likes

Comments

När ni själv har gjort och skulle göra precis samma sak så anser inte jag att ni har rätten att döma.

För att ni inte hade någon kontroll över er själva betyder inte det att jag inte har det. Ni gjorde precis samma sak! Men är för fega för att erkänna det, och var för fega för det då oxå. Jag säger iaf som det är, och står för det.

Kalla mig vad fan ni vill, men döm mig inte!

 

 

 

 

 

 

Ett tips, sopa under din egna dörrmatta innan du går till grannen o klagar.

Likes

Comments