Kvinnodagen till ära tänkte jag skriva en fortsättning på min blogg som jag började med några månader sedan. Jag måste medge att mitt försök med att vara utan godis 100 dagar blev nog för svårt. Så jag fuskade tyvärr lite med det, men jag tänker inte ge upp utan försöker på nytt igen. Det är ju mänskligt att man faller i fällan. 

Jag tänkte dessutom prova på att bara dricka vatten under de närmaste 30 dagarna. Dessutom för att göra bloggen intressantare så lägger jag bild på hur mitt ansikte förändras med en veckas mellanrum under den här perioden. Tidigare idag läste jag om vilka goda effekter vatten har på kroppen både på utsidan och insidan. Det stod om en kvinna som var 42, men såg 10 år yngre efter att ha druckit endast vatten. Förutom att man ser yngre ut så blir immunförsvaret bättre och hjärnan arbetar bättre då man dricker tillräckligt med vatten och inga andra drycker. För att rensa alla inre organ så är vatten den bästa dryck du kan dricka för att må bra.

Med detta önskar jag alla kvinnor en glad kvinnodag! Tack för att du vill följa min blogg!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Första bloggen någonsin som jag skriver. Jag tänkte att den ska få handla om min resa på väg mot ett hälsosammare liv. Jag kan ju börja med att berätta att jag bestämde mig 1.1 att vara utan godis 100 dagar. Just nu är det dag 4 på gång. Igår kände jag faktiskt lite söt sug och bestämde mig för att gå till butiken sent på kvällen i kylan och köpa lite nötter och kvarg. Det är kvällarna som är värst för mig, eftersom jag är ledig nu och har tid att se på film så vill man ju ha något att äta under filmens gång. Jag kommer nog att få lära mig en hel del nya saker om mig själv som jag inte visste förr. Det enda som räddar mig nu för att klara av denna utmaning är nog att jag är med i en grupp där alla har samma mål att vara utan godis 100 dagar. Min fästman har också inlett samma sak för att stöda mig. Rent konkret tänker jag vara utan kaffebröd och efterrätt i skolan. Det kommer nog att bli svårt att stå emot, men jag ska göra mitt bästa för att lyckas. Skolan börjar nästa vecka så jag har ännu lite tid att vänja mig här i Helsingfors utan godis. Sedan sätts jag nog på prov ordentligt och då är det bara att se hur stark jag är sist och slutligen.

Likes

Comments