Nu har jag äntligen bestämt mig. Tänker börja blogga på Blogg.se igen! Men tänker ha kvar denna, tänker att det alltid kan vara roligt att gå tillbaka och kolla hur man tänkte och allt sådant.

Men nackdelen är att det inte funkar att ha å och ä där så det får bli ett helt nytt bloggnamn vilket är sjukt svårt att komma på ett. Dessutom är det inte många som är lediga. Tills dess innan jag har gjort det så kommer jag finnas kvar här på Nattstad.

Har ni några förslag på bloggnamn?

 

Likes

Comments

Livet går både upp och ner, likt en berg och dalbana, hemligheten bakom det är att veta hur man svänger. Började plugga i förmiddags efter det gick jag och la mig i sängen och somnade i över en timme. Jag var helt galet trött, tänk vad en förkylning kan göra en matt... Man orkar knappt göra någonting. Men efter den lilla sömnen fick jag i varje fall lite ny energi, åt mat, sedan gick jag ut på balkongen. Där träffade jag ett riktigt trevligt par som jag kunde tjöta en stund med. Haha, skulle egentligen pluggat men det gjorde jag i stället när vi avslutat vårt samtal. Kändes betydligt mycket bättre efter att jag fått frisk luft och gemenskap på samma gång. :)

Sitter här med en kopp te och Kapten röd spelas i förstärkaren. Helt okeej om ni frågar mig!

Hoppas ni mår bra denna tisdagskväll!
 

Likes

Comments


weheartit

I morgon har jag hemstudier men känner ändå på mig att jag kommer vakna tidigt, eftersom jag råkade dra ner min gardinstång i går kväll. Jag vet riktigt smart! Och inte nog med det så vet ni säkert vid det här laget att jag är jättekänslig för ljus. Men aja, jag överlever väl det med. Tänkte i alla fall inte vara uppe senare än 09:00. Ska därför tänka på refrängen, göra i ordning mig och sedan gå och nana.

Vi hörs i morgon! God natt och sov så jättegott. <3

Likes

Comments


Kvällens middag: Kycklinggryta och ris. Yammi vill jag lova! :)

Var på två riktigt sega föreläsningar i dag. Den första handlade om Matematik vilket är ett ämne mitt hjärta aldrig har slagit för. Efter den handlade det om Lek, det är däremot något som jag tycker är intressant. Men inte när föreläsaren knappt har någon humor. Då blir det döden att sitta och lyssna... Somnade nästan så tråkig är han! Som rubriken lyder: "Föreläsare ska ha humor, annars blir det tråkigt!"


 

Likes

Comments

Yeah, that's right. Du är cool om du stannar i skolan. För utan utbildning kommer du oftast ingenstans här i världen. Sitter just nu på en Matematikföreläsning. Jag har så roligt, eller?

Likes

Comments

Denna låten är helt underbar. Vet dock inte längre vilken version jag gillar bäst. Förut var det helt utan tvekan Carrie Underwoods. Fast nu tycker jag båda är fina på sina egna små sätt. De har olika röster men ack så vackra! no Har ni kanske någon favorit av dessa?Likes

Comments