nu e det såhär att idag valde jag trots allt att stanna hemma och inte följa med till Göteborg för jag är så trött så det är sjukt. ringde till hjärtat och han spelade tibia iallfall blev nyfiken på spelet om det var kul elr inte så jag sitter här och har gjort min gubbe som har blivit dödad typ 10 ggr på bara 30 minuter för jag inte förstår mig på spelet hahahah gjorde det endast för jag inte hade något annat vettigt för mig men tror jag ger upp redan nu elr att jag ringer upp hjärtat igen o ber han hjälpa mig haha :P jag ville vara lite diskret med att jag fixade gubben så döpte den till något som ingen kan ana att det är min för han inte ska tro jag sitter o stalkar honom på spelet också vilket jag faktiskt inte gör för jag e som en ensam varg som blir attackerad av monster.

så om någon av er kan lite om tibia och vill hjälpa mig så hade det varit gulligt! heter ens spelet tibia?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

att sörja någon innebär inte samma mening för alla. för vissa innebär det att man sörjer någon som försvunnit från livet och det är ett av de såren i hjärtat som aldrig läker :( men att sörja någon som fortfarande är vid liv är något som gör så fruktansvärt ont och det är inget man vill att någon ska behöva känna. för att förlora någon som man vet fortfarande finns kan skapa många tankar i ens huvud. som vi älskade ju varandra varför lämnade hen mig vad har jag gjort? man börjar önska att man kunde spela om sitt liv och ändra på saker och ting. man önskar man kunde säga saker som man då inte riktigt hade mod till och göra eller att man borde undvika saker för att inte göra situationerna större.

Likes

Comments

vad gör inte tjejer galna mer än skor? tjejens elegans är i hennes skor. hon kan vara så fin klädd och vara så fixad men vet hon inte vilka skor som passar hennes outfit då är hela looken körd. spetsiga klackskor är min favorit modell, så fort jag går in i en sko butik så dras mina ögon till spetsiga klackskor. vad för sorts skor föredrar ni?

tjejens elegans sitter i hennes väska också. man kan vara så enkelt klädd och bära en exklusive väska och då sätter man den lilla pricken som gör att din tråkiga outfit får sitt liv.

Likes

Comments

halooj :) drog till stan idag bara för att röra på benen och jag testade ett par byxor med svart tyg som är utvidgade längst ner, jag tyckte de såg så himla fina ut när de hängde på galgen men när de sattes på så var de typ en halv meter för långa hahah och ja jag skämdes så mycket för jag vet att jag e en liten dvärg :P hur som helst, jag ska åka till Göteborg på lördag för jag och mamma blev bjudna på bröllop där och därför ska jag åka med mamma till Marieberg imorron för att hitta något fint att ha på oss. det är ingen jätte nära person till oss som gifter sig så jag vill undvika klänningar tänker på ett par kostymbyxor med en fin tröja och en kappa hade varit riktigt fint och självklart klackskor då jag aldrig går ut utan klackar pga. min lilla längd.

nästa vecka ska jag och min kära pappa åka och köpa en ny mobil till mig då försäkringen inte tänkte stå för en ny... och då kan jag ta massa med bilder som kommer komma ut här yaaayy. jag fyller år snart hihi och önskar mig en systemkamera så får hoppas på att jag får det för vill sååååå gärna starta en Youtube kanal.

Likes

Comments

vad får en person att vara lycklig i livet egentligen? kärleken? familjen? enligt mig är det personens självförtroende, har du en bra självförtroende kommer du att trivas och se framåt i ditt kärleksliv dessa orotankar som dyker upp i ens huvud om att man inte räcker till kommer inte att existera, åtminstone inte i lika stora mänger som det skulle gjort om du haft dåligt självförtroende. men i familjen då? jo man är ju älskad utav sin familj oavsett utseende eller personlighet men är det så i verkligheten? njaa det stämmer tyvärr inte många personer lever sina värsta timmar inne i sitt egna hem där de borde trivas som mest. men vad hjälper självförtroendet i detta fall till med? jo om du ofta får höra att du e dålig och inte räcker till som du är så kan du höja huvudet högt o faktiskt tycka att du själv är bra nog och det bästa du kan vara för du är du och ingen annan kan vara som du. och det är därför du ska vara stolt. tyvärr så blir vi människor manipulerade ibland och vi behöver någon att stödja oss emot som ofta kan säga till oss att vi är bra som vi är. får vi inte höra detta så väljer många av oss att vika av och välja en väg som är dålig en väg som förstör oss, våra kroppar och våran framtid. tyvärr valde jag denna väg efter 5 års krigandes med att försöka älska mig själv precis som jag är.

jag har dock inte riktigt modet till att berätta min historia men meningen med mitt inlägg är att fortsätt kämpa för ditt bästa för ingen annan förlorar på att du viker av endast du.detta blev min lunch idag tyvärr blev de ingen träning för mig då jag blev trött av att se det fula vädret hahah hatar snön eller asså hatar inte den men tycker bara om att titta på det inte vara ute i det får depression typ.

Likes

Comments

här kommer de några ljus som jag arbetat med på senaste tiden:)

Likes

Comments

gott nytt år alla söta! jag hoppas att eran nyår var fantastisk för det var min fick chansen att tillbringa den med mina nära och kära. jag kommer tyvärr inte att uppdatera bilder här ifrån nyår så passa på att följa mig på instagram där lägger jag upp bilderna.

och ja det här med nyår och nyårs löften hur har det gått för er i de andra åren lyckades ni hålla dem och nådde ni upp målen? njaa jag brukar undvika nyårs löften för jag suger på att hålla dem men i år har jag minsann satt dit några som kommer att bli ett måste och det är att komma in på jurist linjen, att få en frisk och väl tränad kropp och självklart att kämpa för att kärleken i mitt liv ska bli bättre o starkare och bara bäääst hahah.

​bild från min snap men de ser man ju i alla fall lägg på snap för att följa mina träningspass där.

Likes

Comments

Hej! Det e så att jag väntar på att min telefon ska komma för att jag ska kunna fixa till bilder och så det är därför bloggen ser ut som den gör men snart inför nyår elr strax efter tar jag tag i bloggen ❤️

Likes

Comments

hej!

vad har ni planerat att göra på nyår? festa kanske? eller bara vara med familjen?

jag ska upp på stan imorgon för att kolla någon klänning till nyår då jag ska festa men vet inte riktigt hur den ska vara.. hursomhelst så kommer jag lägga upp bilder på den när den e köpt.

Likes

Comments

hej! tänkte berätta lite smått om mig själv, eftersom jag tycker det passar bra som ett första inlägg på bloggen. jag är 18 år och blir 19 i februari. jag bor i en stad som e så liten men som också är väldigt känt för sitt fängelse :P kanske kunde ni lista ut vart jag bor? i alla fall jag studerar mitt sista år på gymnasiet. jag älskar mode men just nu hjälper inte kroppen till hahaha men snart ska vi få se att jag e på ben igen och väger 7kg mindre :) jag får oerhört många beställningar på ljus hmm... ni kanske undrar vad jag menar jo, jag trycker bilder, texter, poeter, heliga och kärleksfulla tryck på ljus.

jag kommer att visa er många bilder på de ljusen jag gjort, gör och kommer att göra. kommer att skriva om hur jag går ner mina 7 kg fram till nyår. och mycket om mitt privata liv.

Likes

Comments