Sitter just nu och har fastnat framför youtube som vanligt, börjar alltid med att jag endast ska kolla på en video som man missat och sen slutar de med att jag kollar i flera timmar haha. Tycker verkligen att de ser så roligt ut att vlogga och hålla på med youtube, men de krävs ju väldigt mycket tid osv så kanske inte är sådär jätte kul att sitta och redigera i flera timmar. Men nu babblar jag bara på känner jag haha, men tänkte inte fastna allt för länge på youtube då jag har en del kvar på min uppsats som ska in på fredag & måste försöka få klart den tills imorgon kväll eftersom Jakob kommer på fredag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej kära ni.

Hoppas allt är bra med er, med mig är de sådär då jag fått världens förkylning och ont i halsen.. Så jag stannade hemma idag för att jag sov så dåligt inatt och mådde inte alls nå bra när jag vakna. Tråkigt att man ska bli sjuk nu när de snart är helg och Jakob dessutom kommer hem på fredag. Men är inte chockad för de är typiskt mig att bli sjuk vid fel tillfällen haha. Men i vilket fall så tänkte att eftersom jag inte varit inne i ett sånt "blogg mode" de senaste dagarna & jag heller inte gör något annat än att ligga i sängen idag så tänkte jag bjuda på lite bilder ifrån sommaren nu när de börjar bli kallt och man saknar värmen. Kram på er!

Likes

Comments

Heej hörrni!
Är allt bra med er? Med mig är de bara bra förutom att jag är ständigt trött hela tiden & förstår inte varför haha. Idag var de måndag igen och kändes ännu en gång som att helgen bara flyger iväg. Men dagen var precis som vanligt, var i skolan och sen tog jag mig hemåt och hunnit med en del plugg men fastnade sedan vid youtube haha. Men nu sitter jag med ett fruktfat som jag tänkte smaska i mig.

Likes

Comments

Godkväll kära ni!
Hoppas allt är bra med er. Idag har varit en sån där dag då jag bara legat i sängen hela dagen och knappt rört mig haha. Som jag förklarade igår så var det en stressig dag med jobb och födelsedagsfirande så var helt slut idag när jag vakna. Men på eftermiddagen så kollade jag på J hockey match och dom vann dessutom!

Så nu sitter jag i soffan med datorn framför mig och tänkte försöka plugga lite och även få i mig någon kvällsmat. Kram på er!

Likes

Comments

Heej hjärtan!!

Har varit sinnes dålig med bloggandet igår och även idag, men som ni ser på bilderna så hade jag fullt upp igår då jag var ute med mamma igår hela kvällen. Idag har jag jobbat hela dagen och kom hem bara för en timme sedan och därmed har de inte blivit något bloggning. Så nu håller jag på och fixar mig inför Vickan och Kajsas fest som är om bara nån timme. Som ni kanske märker så har helgen hittills varit väldigt stressig haha..

Men hoppas ni alla får en super kväll! Puss & kram

Likes

Comments

Hej hjärtan!

Ligger just nu i sängen och försöker plugga lite då jag åkte hem idag för att jag kände att de inte skulle funka att vara kvar i skolan på grund av mitt magont. Vissa dagar är ju sånna dagar som jag inte orkar eller kan göra nånting för de gör så ont & då är de bara sängen som gäller. Så de får bli en slappar dag hemma som får bestå av en del plugg ändå. Kikar väl in här något mer lite senare under dagen. Kram på er!

Likes

Comments

Alltså jag döör, så kär i dessa!!

Har verkligen funderat i evigheter på att köpa Dolce K(den första till vänster) flera gånger men är så himla osäker med tullen osv. De känns bara så krångligt för vet inte hur de fungerar och nej de känns bara jobbigt om de skulle bli något fel osv haha. Men funderar dock på om jag ska önska dessa i julklapp istället för annat smink som man ändå kan köpa själv liksom.

De verkar inte gå att länka till Kylie Cosmetics via bilderna så får länka de här istället.

1. Dolce K https://www.kyliecosmetics.com/collections/frontpage/products/dolcek-lip-kit

2. Maliboo https://www.kyliecosmetics.com/collections/frontpage/products/maliboo-lip-kit

3. Candy K https://www.kyliecosmetics.com/collections/frontpage/products/candy-k

Likes

Comments