Gick helt spontant idag och kapade av 1,5 decimeter utav håret. Hade detta varit 2 år sen hade jag aldrig klippt av så mycket av håret, men kände att de behövdes. Håret ser mycket fräschare ut när de är klippt och topparna blir lite tjockare. Dessutom så trivs jag mycket bättre i kort hår & kände att de va dags. Är jätte nöjd i alla fall!! Här ovan är två lite sisådär bilder där man ser mitt nya hår. Puss & kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ett måste inom en snar framtid är verkligen att åka till Dubai, tycker verkligen att de ser så himla häftigt ut! a
Alla skyskrapor, stränder och shoppingcenter, hur nice?? Skulle nästan vilja att min och Jakobs resa som vi planerar ska bli till Dubai, men de blir förmodligen lite svårt att få till de då vi endast planerar att vara borta en vecka & tror att om jag ska åka till Dubai så vill jag nog vara där lite längre än en vecka med tanke på den långa flygtiden. Men men vi får se! Det är i alla fall ett måste i framtiden att uppleva Dubai!!

Likes

Comments


Idag har Jakobs syster varit på besök och med sin söta bebis Ella som Jakob är morbror till. De kom redan vid 10 imorse och så fikade vi lite och hade de mysigt. Tycker det är så kul att träffa Jakobs släkt för alla är så himla trevliga och goa!!

Efter de så gjorde vi ingenting speciellt och därmed så var de ingen ide att blogga för de hade varit ett så tråkigt inlägg haha. Men nu sitter vi och kollar på Jakobs sista hockeymatch här i Sura innan han åker hem igen.

Likes

Comments

Hejhej!

Är nu hos mina kusiner för att fira min kusin Moa som fyllt 18! Så vi har precis ätit jätte god mat och ligger och tar de lugnt i soffan efter att ha hamnat i matkoma eller aa jag har rättare sagt hamnat i matkoma. Har ju sånna problem med magen så spelar ingen roll vad man äter, tråkigt.

Men inte stoppar de mig för snart är de efterrätt hehe, så om ett tag ska jag vidare till nästa 18 årsfirande hos Alina där jag ska fira Alina och Jennifer. Ska försöka komma ihåg att ta lite bilder därifrån men kan inte lova något haha..

Ha en super kväll hjärtan! Kram

Likes

Comments

Det blev en dag hemma för mig då jag har så fruktansvärt ont i halsen & har mått jätte konstigt hela veckan så kände att eftersom de ändå blir lov idag så kunde jag lika gärna va hemma.

Så jag ligger i sängen just nu och kollar på youtube & bara tar de lugnt. Senare så tänkte jag fixa klart och slå in lite presenter tills imorgon då jag både ska fira min kusin som fyllde 18 igår & senare mot kvällen så ska jag till Alina och Jennifer som har en födelsedagsfest tillsammans. Så morgondagen ska bli jätte kul och förhoppningsvis så blir min förkylning inte sämre.

Likes

Comments

Nånting som jag verkligen älskar och har sån passion för är inredning och sånna här småsaker som ändå gör mycket. Jag längtar verkligen tills jag får en egen lägenhet som jag får inreda precis som jag själv vill utan att någon annan ska bestämma. En av de grejer som jag förmodligen kommer ha mycket utav är ljus, då jag redan har väldigt mycket ljus i mitt nuvarande rum. De tycker jag är en sån där typisk "liten" grej men som ändå gör mycket. Är rättare sagt kär i inredning och allting i mitt framtida hem kommer förmodligen vara vitt & ljust haha.

Här nedan kommer lite inspo bilder. Puss och kram!

Likes

Comments

Hejhej!

Sitter just nu i skolan med klassen och pluggar matte inför matteprovet. Såå himla bra att våran lärare tar sin tid och fixar en sån här kväll då de verkligen behövs & förhoppningsvis så ska jag lära mig en del också. Men tänkte inte skriva allt för mycket på inlägget nu då jag måste fokusera på att plugga matte haha. Ha en bra kväll! Kram

Likes

Comments