Hästvärldens magiska paus

Idag vilade Nellie så jag tog en promenadrunda tillsammans med min ponny Beauty. Hon kommer att få en presentation senare men ni kan redan nu läsa om henne här https://www.hippson.se/artikelarkivet/reportage/emelie-tranar-med-barndomsponnyn-igen-lite.htm

Beauty är 23 år och det märks lite på hennes kropp, hon är lite stel men annars en pigg och glad 23 åring. Förra året tävlade hon dressyr tillsammans med mig och det var ett fantastiskt år att avsluta vår tävlingskarriär på. Men i år tar vi allt lugnt och så får vi se om det blir några tävlingar eller så behåller vi oss i skogen på promenader.

Beauty är lycklig att få komma ut men helst ska man bara gå och helst inte röra henne heller, fast en klapp ibland kan gå bra om hon vill själv. Ta bild? Nja lättare saker finns det att hitta på med sin ponny.

Jo men jag finns med och Beauty är en skugga i kanten i alla fall.


Detta är terapi för själen. Skratta, ut i friska luften och bara höra sin ponnyns njutningsfrust bakom sig ja då släpper man alla problem.

Med några sista ord så även om jag hade en extremt trött dag där jag knappt tog mig ur sängen, så är det en glädje att få komma ut i naturen och tänka tillsammans med Beauty.

Ha en fantastisk fortsatt kväll.

Gillar

Kommentarer