Vi lyckades

Ok idag lyckades vi något ja ej trott skulle va möjligt!
Vi skulle först ha avslutning med 74 barn på skidskola 1 & sen 30 min ledigt innan 26 barn på skidskola 2!
Ledar antalet minskade och tröttheten hos de kvarvarande var enorm!

Men ungdomarna löste det galant med lite uppstyrning av mig och grupp indelning!

Alex körde i båda skolorna & ville sen vila med just då kom hans nya skidor & pjäxor så han var tvungen att testa dem och körde på tills kl blev 14;45 och skulle promt ut igen 15 min innan stägning för sista åket!

Halva styrkan gick till stugan för matlagning och andra halvan fixa bron, avstigning och pista backen så nu är de riktigt bra med snö i bron, konstatera att snöbladet på fyrhjulingen var grymt bra verktyg 👏🏻👍

När väl alla anlänt till stugan så var det middag taco & sen lite godis, frukt och chips/ostbågar så alla nöjda & glada!
Då vi ingen tv har här ute men några ville se Melodifestivalen så såg vi på datorn iaf 2 låtar ( ej så intresserad) så ja duscha ist!

Nu har iaf alla lagt sig men de killar 13,13,14,9 som sover i andra stug sidan är vakna & så äve 18,16,11 åring som sover i vår sida fast annat rum ( de skattats gott fr alla ställen)
Men alla små sover & så även Andreas som skall upp före ottan!

Men en trevlig kväll med underbart trevliga vänner så lägger ja mig med ett leende på läpparna!

Vila, tagga för ytterligare en dag i backen med skidskola, privatlektion och framförallt en backe med Manchester & bra före men höjdpunkten är det besök vi får som skall utbilda alla ledare i parkåkning & bygge skall bli kul att se vad de ger!

God natt

  • Nära Nyköping

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg