Trötta familjen

Idag va alla trötta efter skolan och förskola, skola så de blev soffan ist för Ryssbergen. William och Timothy somna i obevakat ögonblick och de gick ej att väcka. Så trodde helt klart att lilla T skulle sova för natten men nej kl 19.30 fick han för sig att vakna och pigg var han.
Hej och hå kl är nu 23.30 och han sover INTE.

Han fick hänga med på sista rundan med hundarna och sen litet besök hos Jenny innan vi gick upp då sov alla utom Jeremy, Julia och Benjamin.

Benja och Timothy har buss och nu äntligen har alla lagt sig.

Imorgon är de bara William, Alex och Jeremy som skall till skolan eller ja vi har utv samtal med Benja på lunchen så den tar Ja och Julia skall va med Timothy då.

Sen hinner ja typ säga hej till Alex och Andreas för sen är de jobb för mig imorgon och en ny tjej skall gå dubbelt med mig och Sofi.

Så en ledig lördag fick frågan om jobb på lördagen på Ot's men går inte då ja även jobbar söndag så blir isf ingen ledighet kvar.

Söndag jobb i backen 10-13 sen till jobbet 14-21 så blir en lång dag.

Men nästa helg då e ja iväg på resa till Ullared med 2 vänner så de skall bli kul med miljöombyte.
Striden med Fkassan ligger nere resterande vecka och inget hört senast nästa fredag blir de nytt samtal igen för att se hur de går.

Ärendet mitt är nu i Uppsala på förtur men de är väldigt lång kö även där.

Skrivit min plan iaf med tider för hur en tuff vecka ser ut kontra en bra vecka så de får se att arbetet vi lägger ner gör nytta.

Imorgon ex antal samtal om Ryssbergen för att se hur de går med reservdelar, planering, tider och för att fixa sista så vi känner oss redo. Anmälningar till höstens utbildningar börjar trilla in sakta men säkert men ej den mängd vi hoppats på men får marknadsföra oss i helgen och kommande bytesmarknaden se om de blir bättre.

Efter helgen kommer 2 veckor med massa möten för oss men hoppas ja lyckats planera allt rätt så ja hinner med jobb, backe, sjukhusbesök och de vardagliga🤔 mer tid på dygnet vore ej fel vissa dagar men de löser sig alltid.

Gillar

Kommentarer