Idag är det verkligen en sån dag man bara vill slappa.
Det är Så skönt och välbehövligt ibland.
Även om hemmet ser ut som en katastrof och det är många måsten, så är det så skönt att bara kunna strunta i allt vissa dagar. Att bara få vara.
Umgås, Äta god mat & lördagsmys framför en bra film tillsammans med sin familj. En helt perfekt lördag!


Hoppas ni andra där ute får en lika bra lördag!


Likes

Comments

Om ni bara visste hur mycket jag älskar er!
Kärleken är verkligen obeskrivlig ❤️

Likes

Comments

Soffhäng i väntrummet ❤️

Nu var det dags, äntligen! Som vi har väntat på att få en tid till operation och häromdagen ringde dom från Östra sjukhuset då dom hade fått en avbokning på annat håll. Tur för oss! Nu kan det bara bli bättre. Skönt att vår lilla pojk äntligen skall kunna få gå på toaletten precis som alla andra, utan att ha besvär och ont av det.

Tror jag sovit 3tim inatt, vart så nervös och orolig för Celvins skull. Jag vet ju att det inte är ett stort ingrepp, men det är just tanken på att bli nersövd, gå igenom allt innan, under och efter op som skrämmer mig. Det sista man vill är ju att vistas på ett sjukhus med sina barn.

Nu är det ju mässlingsepedemi också och alla läkare & föräldrar är ju livrädda för att bli smittade eller få smittan till sin familj, vilket då gör att man ännu mindre vill besöka sjukhus. Framförallt där man vet att smittan funnits. Jag är ju också orolig för att få med något hem, speciellt när man har en liten bebis på 6mån som inte blivit vaccinerad mot mässling än.

Hur som helst, så sitter vi i soffan nu i väntrummet och väntar på att läkaren skall komma. Vi fick precis två doserings-sprutor med flytande smärtstillande. Ehm, Hur tänkte dom här egentligen?! Celvin, som så många andra barn hatar ju allt som har med medicin att göra. Tror vi har försökt med alla möjliga sätt att ge honom eller ”lura” i honom medicin förut men inget funkar, haha. Förstår inte hur andra föräldrar lyckas?! Tips mottages gärna 😆🙏🏼

Det är en del barn här idag, vilket är kul för Celvins skull. Han har redan börjat leka med de andra barnen, hehe. Han försöker också trösta en liten kille som precis kom ut från ett rum, med dropp i armen. Han är så ledsen och har ont lille stackaren, men Celvin försöker uppmuntra honom med att ge honom leksaker och visa olika saker. Så himla snäll och omtänksam är vår kille! Han har verkligen ett hjärta av guld, man blir så stolt ❤️

Själv sitter jag och fyller i en massa blanketter om hälsa, sjukdomar osv. Det är ju en hel del saker och punkter vi måste gå igenom före op. Provtagningar m.m. Men det är bra, då känner man sig iallafall lite tryggare som förälder. 

Nu får jag försöka lura i lite till medicin, hur nu detta skall gå 🙄 Snart är det våran tur också, men detta kommer gå bra! 

Mamma kanske också kan få något lugnande, haha.. Pepp pepp 👏🏼 


önska oss lycka till! 👍🏼


Likes

Comments