Yrken jag har haft / Har

Vardag, Jobb

När jag var liten då ville jag bli brandman eller polis inget av det blev jag och pappa ville förstås att jag skulle jobba i verkstad för det gjorde han i alla år och mamma var packare / städerska innan hon gick i pension .

Jag och skola gick inte direkt i hand i hand för var redan skoltrött när jag gick i åkurs 7 och ville komma ut i arbetslivet fort för att tjäna egna pengar 💰

Sommarjobb det hade jag redan när jag gick i 7 an nöjde mig inte med ett sommarjobb utan hade två st .

Tidningsbud på morgonen efter delat ut tidningarna gick jag direkt till nästa jobb då jag hade som sommarjobb att vara fastighetsskötare om jag inte minns helt fel så häll jag på med det i 1 månad ?

Minns helt utmärkt att jag fick köra ut tidningen ända fram till feb året efter för den pers som hade det område hade slutat då jag blev förfrågad om jag ville fortsätta med det tills de hade hittat en ny valet och kvalet stod länge och vägde för hade skolan att tänka på med ❔.Jag ville som sagt vad tjäna pengar och skolan var döden så det blev att fortsätta köra ut tidningen och skolan gick jag till men hängde inte med för var såååååå trött för hade gott upp på morgonen vid 02.30 ink lör .

Åk 8 hade jag med sommarjobb då nöjde jag mig med ett jobb då jag var på Riksbyggen som fastighetsskötare och hoppade in där extra under jullovet i några dagar .

Åk 9 då ville jag bara ta det lugnt så blev inte fallet för pappa frågade mig om jag inte skulle ha något sommarjobb det här år och sedan visste han att jag inte skulle fortsätta skolan heller efteråt .Gnat och bråk blev det mellan oss till slut gav jag med mig för visste att han ville mitt bästa och även morsan så jag sökte till Farmek /Scan där jag kom till värsta tänkbara ställe Tarmen fy satan den stank trodde jag skulle dö på kuppen men vande mig snart konstigt nog skulle bara vara där i 2 veckor max så blev det ej utan fick fast jobb stod ut i 2 år för sökte jobb bredvid för jag trivdes inte på det ställe och vågade inte säga upp mig fören jag hade något annat att gå till .

Började efter farmek på Linköpings byggstäd trivdes kanon bra där och tjänade bra med pengar mot vad jag hade mot Farmek den saga blev tyvärr inte så långvarigt för företaget gick i konkurs och första gången att besöka AF .

Gick hemma i 2 månader för att började på Saab som Verkstads städare trivdes även där som fisken i vattnet sedan började varsel dugga tätt ändå var jag där i nästan 5 år .

Han inte gå hemma igen länge fören man skulle ge sig på att städa Tåg för var visst bara Timvik har aldrig jobbat så många timmar som jag gjorde där låg mellan 220 /260 varje månad .

Sluta där efter 4 år för jag hade sökt jobb ännu en gång bredvid då jag gick samma fotspår att fortsätta med städ jobb då jag var inom försvaret att städa åt franskägda företaget Sodexho .

Blev uppsagd efter 3 år eller fyra kanske kom inte håg riktigt gick hemma ett bra tag för sedan var timvik igen på Ekoministäd där var jag inte långvarig

Sökte tillbaka igen som Timik på Sj för de behövde ha extra folk som kunde hoppa in vid behov var där igen på nytt i 2 år

Kortvarsel han jag med att vara på Hjärta till Hjärta för att städa kontor .

Linköpings kommun vaktmästare / Parkarbetare där är jag i dag och har varit på samma plats i snart 12 år oj vad tiden går fort samtidigt är jag glad att ej behövt gå hemma arbetslös längre en 6 mån fören jag har lyckats få något annat jobb utan utbildning 😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229