Helg aktivitet / Godmorgon

Vardag, Mat, Party

Vilken härlig dag det var i går då jag och E hade en liten kväll i hop då hon satt och titta på jocke & jonna som hon gör så gott som alltid när hon är här på besök inte för det gör mig något för jag låg och titta på hocky wm .

Inte bara vi hade trevligt även Mamsen som var med för första gången på helg aktivitet nere på grnnskapshuset då hon fick vara med att laga till mat sedan grilla de med någon slags kebab .

Jag hade lovat mamsen att hämta henne när det var slut och även E följde med dit ner för att hämta morsan då man fick höra fina ord från både hon som har hand om dessa aktiviteter sådana ord värmer gott i mitt 💗

Det blev inte så sen kväll för E var så trött vid 20.00 tiden så hon somna så fort vi kom hem igen själv så gick jag i säng kl 23.00 och har nu vaknat till liv igen medan E ligger och sover en som en stock .

Tänker inte kliva upp en på ett tag för vill inte väcka E när hon sover som bäst utan jag ligger kvar här i bingen för att lyssna på radion tills hon har med vaknat hon lär väl vakna om någon timme så där för så pass känner jag den lilla filur för det är ju inte första gången hon sover över hos mig .

Godmorgon på er raringar 😍

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229