Fjärde advent !

Godmorgon kära vänner och bloggare !

I går fanns det inget utrymme för att blogga när jag var så gott som klart med allt här hemma då kom det ett sms från syskonbarnen om jag ville följa med dom till Dollarstore för dom ville shoppa där snäll som jag är blev det att cykla ut till holmen för att ta med dom till Dollarstore när vi ändå var där passa även jag på att handla hem tvättmedel .smörknivar ink avfallspåsar för visste att det var bra pris på dessa varor eftersom jag är där och jobbar tre gånger i veckan .

När vi hade shoppat klart blev det att äta på mcd som har nyligen öppnat vid mörtlösa där både Netto- net ink dollarstore ligger här I Linköping .

Den här morgon den fjärde advent fick jag äntligen min sköna sovmorgon som ej blev som sagt vad ej i går för vaknade allt för tidigt och kunde ej somna om på nytt hur jag en försökte göra det .

Med andra ord har jag inte ens klivit upp en från bingen utan ligger här och myser för fulla muggar Men ska snart ta att kliva upp för att laga till mig en god fjärde advents frukost och tända sita ljuset på advents staken .

Jag passar på att önska er alla att ha en härlig och fin fjärde advent :)

#godmorgon #söndag #ledighelg #fjärdeadvent

Gillar

Kommentarer