Finaldagen !

Godmorgon kära vänner och bloggare !

Hoppas eran helg har varit trevlig och njutbar på erat bästa sett som den bara kan vara ?

Själv har jag haft en trevlig . helg även har jobbat helgen som ni redan vet när den här helg gick precis ändå i mitt tecken inga skuggor hade kommit i mellan .

Med handen på hjärtat har jag aldrig ogillat måndagar utan tvärt om för man har ju haft hela helgen på sig att få vila upp sig för att veta att det är ny vecka att ha framför sig som är helt orörd .

För mig är det helt annat en vanlig måndag för det känns sin det är fredag som i dag med andra ord finaldagen eftersom det är min lediga dag som i morgon som jag har skrivit många ggr att vara ledig varje tisdag som jag tycker är den bästa dag att vara ledig som jag turen att fick den lediga dag på schemat för den dag är inte den bästa dag på veckan annars att jobba för har tyckt att den dag är längre en andra dagar på något sett varför vet jag ej för att tyckte det ?:P

Hur som helst är det dags för mig att tänka på sjätte arbetsdagen för att trampa väg till Dollarstore & Kurota som jag ska vara i dag för att jobba precis som vanligt när det är måndag lika så är det likadant på onsdag & fredag ..

I dag får ni hålla er hårt för det blåser små jäklar dock är det plusgrader något positivt utöver den blåsväder ..:)

#godmorgon #måndag #arbetsdag #blåsväder #linköping #dollarstore #blogginlägg


Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Rydell013
Rydell013,
Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,