Dagens vatten bilder !

Go afton kära bloggare och läsare !

Som jag skrev i mitt förra inlägg att jag skulle ta mig en promenad i det finns väder med kameran i högsta hugg för att ta några vatten bilder som jag gjorde för att ta första fotot på Johanelundsbadet där det var folktomt inte så lustigt kanske när vi är inne i september månad .

Promenaden fortsatte till Tannefors där ett vackert Café ligger ovanför Tannefors vattenfall lika fint tycker jag som det café är vattenfallet i Tannefors .

Precis intill Tullbron ligger alltid båten Kind som man kan åka med under sommaren ända till Rimforsa T/R som är riktigt poppis att ta en båt tripp dock har jag ej gjort det någon gång en men någon gång ska det väl bli av .

En oas här i Linköping är inte mindre en Trädgårdsföreningen en stor och vacker park som ligger fint inne stan .

Några 100 meter från Trädgårdsförningen ligger en annan Oas ett vattenfall som en annan bloggare har varit på precis samma plats som jag tog det sista foto /Som ni kan se Här en annan bloggerska som har varit och tagit foton på det vattenfall som jag fick se på nätet när jag kom hem från den underbara långa promenad som blev drygt 1.2 mil :)

#tema #vatten #foto #söndag #promenad #Linköping #nyttinläggpåbloggen

Gillar