Jag vet inte varför människor ens kan ha behov av att såra eller försöka sig på att förstöra för andra, dem kanske har det jobbigt själva. Behovet av makt frestar dem skulle jag tro!
Ibland så är det så många gånger då man känner sig så värdelös, att det man gör/gjort har ingen mening.
Gör man någonting som anses vara skam här i världen då blir man sedd, det kan va konflikter som ligger o lurar..eller bara någonting som människor tycker är värt att störa sig på..
"Man ska inte klaga, finns folk som har det värre" men snälla ni vadå värre?! Finns inget som heter så, man kan ha olika åsikter men för det så mår ingen människa bättre än en annan.
För det är ingen som vet hur man kan må, för dåligt kan man må även fast att det inte hänt någonting specifikt. Rent generellt så är människor så orättvisa, så trasiga! Vems fel är det då?! Jo..samhället! Det spelar ingen roll om du är skådespelare/sångare/sångerska/ eller nåt annat yrke som anses vara exklusivt. För dem har oxå en historia bakom och framför sig, dem kan oxå må bra och framför allt dåligt. För vi alla är individer med känslor och tankar. Du är inte bättre en den personen som du klankar ner på. Så till alla er som läser detta! Jag hoppas innerligt att ni fått er en tankeställare:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

MOHAHAHAHAHAHAHAHAHA nu trodde ni att nåt skulle visas upp men nu hade ni att fel;)
Ligger la i sängen och tare chill, o ja jag är faktiskt söt med mina hörlurar o min lilla mys morgon rock hejdå hihi :))))


Likes

Comments


hemma ifrån skolan, kände mig mig lite hängig då det kryllar av baciller hemma!
Jaja det blir nog att dra sig te skolan i morgon! Nya tag:)

Likes

Comments


tänkte att ett snabbt blogg inlägg skadar inte, dagen har vart sådär men chips o choklad är fan mycket bättre :)))

Likes

Comments

Jag ska berätta en historia om en tjej.
Hon gick på fredricelund skolan tills hon blev 13 år, då hon följde med klassen till en annan skola.
Allting va nytt, många nya människor som hon skulle få ett intryck utav.

Hon kunde inte ta in allting som var runt om henne och minst sagt var det ännu mer jobbigare gällande skol uppgifter, konflikter med kompisar och allt trauma som var runt omkring henne.
Hon gick ofta ifrån lektionerna med tårar i ögonen för att gå in på toan..där satt hon för sig själv och skrev i sin dagbok för att skriva hur den första lektionen var.
Det var bara att vänta tills nästa lektion börja, tills man skulle in på toan igen.

Hon upplevde det som att allting vad hennes fel, som om hon var en utomjording på fel planet och hon fasta där en lång tid med en skola som inte fanns och stötta henne, hon hade sina föräldrar vid sin sida som kämpade för en bra bakrund men det var allt..men åren gick och hon var ändå bara ensam i sig själv.

Att man ska behöva kämpa som barn och få höra hur känslig man är när det kommer till att hon idag står på sina bara fötter med 2 f i skolarbetet och hon har bara adhd och är autistisk..

Det är så äcklig att inte ta in information om hur denna tjej fungerar eller hur hon tänker.
Utan istället följer man planen om hur en utbildning i skolan ska gå till..dax för vissa skolar att skaffa utbildning med barn med speciella behov i detta fall barn med diagnos istället för att följa planen.

Att leva med att hata sig själv och se ner på sig själv bara för man tror att man inte kan..för att folk/personal fått en till att tro det.
Att vänner lämnar en vid sin sida när dem vet hur hon egentligen mår, hur såpass jobbigt hon faktiskt har det..

Hon har en mamma, en mamma som kämpade för hennes rättigheter i skolan i år och hon sluta ALDRIG kämpa det som behövdes för att hon skulle få hjälp var att få papper på att hon hade 2 diagnoser...istället för att se barnets bästa.

År gick och nu är hon 14 år.
Hon går på Hultsberg och hon är så jävla stolt över sig själv, hon är så grymt glad över att hon är hon.
Hon känner sig befriad av att veta att det är inte hennes fel, att hon är den hon är och det beror på hennes diagnoser och hennes personlighet, den tjejen kände sig så ensam i sig själv i flera år, men hon var Aldrig det, sanningen är..hon hade alltid sin familj bakom sig men inte hennes släkt utan det var hennes mamma och pappa som höll henne uppe så gott som det bara gick!
Hon vill tacka sina föräldrar för att dem kämpade, att dem aldrig gav upp hoppet om henne.
Den tjejen är jag..Ida Axell är mitt namn och jag är autistisk och jag har adhd!

Likes

Comments

Man har val det har man..men man kan välja olika lösningar på olika sätt och det är ens val.
Ingen ska vara med o bestämma över det utan, det är som det är och passar det inte andra så ah take it ändå...

Likes

Comments

Hej, dagen igår va supeeeer kul och nu kanske ni undrar varför står det "tråk" i rubliken, jo för att lite senare på dagen eller väääldigt sent då var det nån eller några som bus ringde mig och jag vill att ni ska veta det att det är inte första gången nån bus ringer mig, det har minst hänt 10 gånger så om nån av er som vet av att ni gjort det andligen till mig så sluta Eller om ni gjort det till någon annan, för det va inte härliga ord jag fick höra i ett röst samtal när jag vakna i morse!

Om ni skojar till det med vänner visst men använd snälla inte ord som "knullar du eller?" Osv.
För det är faktiskt som en klump i halsen av att få höra sånt, jaja nog med det nu till det som fick mig verkligen att skratta och nästan bara skita i det jobbiga som hände va...
.dadadaaaa pulkaaa.

Haha nej men vi har en skog precis utan för mig och jag bor vid lägenheter så ah, fattar inte hur det spelar nån roll men vi har alla fall en backe nära till som inte är så brant men ja, roligt är det iaf och man är aldrig Föör stor för att
åka pulka;) eller?

Men ja, en liten olycka hände men det är bara en skråma:')
Nu ska jag kolla på tv så
hörs vi kanske senare:))

Likes

Comments

Ja som alla kanske vet så är jag helt utseende fixerad och ja, jag tar minst 100 Selfies på en dag:)
Många kanske säger nu, "vilken fjortis hon är"
Men nej det är jag inte;) eller jo om 2 veckor och 8 dagar tror jag:) då blir jag fjortoooon hihi tänkte bjuda på en liten bild när jag var i affären med Julia och ja, det är en bild på mig:p


Likes

Comments

Har valt att skriva om personer som vill ändra sin kropp, som vill göra den till nån helt annan en vad den egentligen är.
Man vill se ut så som modellerna gör i tidningar, man vill se ut som tjejen gör i filmen...man vill ha så och så och så, så..så det är inget man älskar hos sig själv man är blind, man ser inte hur vacker man är.
Man bara ser det fuckade idealet, fin midja, stor eller tight röv, stora bröst, smal mage, långa ben, abbs, inget könshår, va inte fet, älska inte mat..alltså snälla? Låt inte det ta över dig.
Låt dig inte döda dig själv! Bli inte instängd i dina tankar för det kan va försent och då ligger du på kyrkogården långt nere i marken...du missar så mycket bara för att du vill ha en snygg och fitt kropp bara för att du inte kan styra dig själv, det är inte värt det.
Att missa allt bra som finns att vara med om, tänk er att sitta i solen med en glass med den finaste man vet..prata om vad som helst och bara leva livet..att kolla på en bra film med ett fint budskap..sen komma hem för att lägga sig i den mjuka sängen med nåt gott att dricka sen ett inlägg på instagram om hur citatet du tagit ifrån filmen låter.
Det finns så mycket man kommer missa och det finns så många personer som dör av att vara undernärda, personer ifrån ett annat land som inte ens kan få mat som oxå skiter i hur idealet funkar, dem är bara nöjda över det dem får..men jag förstår man vill se ut på ett viss sätt men det är SÅ JÄVLA lätt att hamna längst ner i skuggan, man blir som förtrollad..jag själv har en kropp som jag värdesätter med STOR respekt, jag har bröst, rumpa, en mage, armar och annat, jag ser ut som jag gör och jag äter bra..jag rör mig bra och jag skiter i att hon har en fitt mage eller att hon kanske ser ut så..för alla ser ut på olika sätt..
om man ska träna ska man äta som ett djur och man ska må bra, inte svälta sig själv..för då dör man.

Likes

Comments