är så jävla leds på folk som går bakom ryggen. kanske oxå ska börja göra de så får vi se hur kul dom tkr de är då..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hejsan.  igår så fick jag hem finaste sammybus på prov för å se om de funka bra med dom två som redan bor här å de har gått väldigt bra! den äldsta tiken zelma har visat honom vem som bestämmer å han visar väldig respekt för henne. den andra tiken abby har han lekt dragkamp med ca en timme idag. fick träffa en kompis småhundar å de gick oxå väldigt bra. han är 10veckor å har redan haft fyra hem! så senare idag på söndag kommer hon tbx så vi kan skriva alla papper som behövs! :D vi är hans 4de å sista hem här får han stanna livet ut!

Likes

Comments

äntligen fått internet fixat nu. känns jävligt skönt. men efter drygt en vecka med internet funderar jag fan på å säga upp de att folk blir så jävla osociala så dom bara ligger i sängen vid mobilen.. asså jag förstår inte... Blir nog fan till å säga upp internet igen...

Likes

Comments

jaha idag va ja då till arbetsförmedlingen på första mötet å de gick väl bra kändes det som. fick en bra handläggare som jag efter tio minuter fick veta att hon bara jobbar kvar en vecka till, så de va ju inte så kul.. Men nu ska jag välja ut en jobbcoach jag vill gå hos redan tills imorron så de kändes lite stressigt med de ska jag nog kunna klara av. Sen tillbringade jag dagen med emma å emma å de va trevligt antar jag iaf ^_^ å har ju börja fundera på att skaffa en ny tatuering som ska sitta på bröstet. eller fundera å fundera har bestämt mei för att jag ska ha en! så början av nästa månad kör jag antagligen igång men  den kommer nog bli super :D

btw här är den tatueringen som jag bestämt mei för! :D

Likes

Comments

Hejsan! 

Då ska man börja blogga då. Dock kommer de nog bli ganska mycket negativa saker som man går runt å tänker på men om ni stör er på de så läs inte!

Så vad hände i helgen jo jag å en kompis drog på power meet i Västerås de va trevligt även fast det regna å åska som fan. Dock dig bådas mobil så de va ju inte lika kul.. Men iaf trevligt så länge de vara. Men när vi sen kom hem på natten så börja nån kille skriva till mig som då är vän elr nåt med min kompis tänkte väl inte så mkt mer på det å svarade tillbaka. Sen va de dock 2 andra killar som hon är vän med som hade kommentera en bild på mig å de börja hon fråga mig om när jag ringde henne idag å om att jag kunde ta bort kommentarerna, ska jag behöva ta bort kommentarer bara för dom är vän med henne? Idag fick hon iaf veta att en av hennes kompisar hade skrivit till mig både på chatten via fb å på kik. Å gissa vad? Jo hon blir flyförbannad å säger att det är hennes ragg å skriver till den här killen att han kan dra åt helvete. Å vad mer jo han blocka mig på fb. Inte för jag bryr mig direkt om han blockat mig. Men vågar fan inte acceptera nån på fb längre eftersom hon påstår att alla dom killarna är hennes "ragg". 

Men de är inga problem för henne å börja skriva med folk jag skriver med. Ska jag börja bli lika förbannad över att hon gör de? Elr har nån ett bättre förslag?

Vet inte ens vad jag ska göra längre. Skaffa mest blogg för å behöva skriva av mig allt som sitter i huvudet men de kanske blir en bra lösning med de här då. 

Tack för mig för nu ska jag sova. Natti!​

Likes

Comments