Mina highlighters

Smink

Nu är hösten här och med hösten kommer regn, blåst, moln och allmänt grått väder. Men förutom detta blir min hud sådär tråkig och "platt"(?). Den tappar helt enkelt sin naturliga sommarlyster och glow. Därför ÖSER jag på med härlig highlighter när jag sminkar mig. En highlighter gör att man ser sådär lystrig, fräsch och pigg ut. Förutom highlighter har jag alltid lite mer rouge såhär på höst och vinterhalvåret. Det ger verkligen ansiktet en fräsch look.

Jag lägger min highlighter på de höga partierna i ansiktet som jag vill framhäva. Dvs kindben, näsa, under ögonbrynen, inre ögonvrå, amorbågen och i vissa fall strax över ögonbrynen (yttre kanterna).

Här är iallafall mina favoriter ur min samling av highlighters

Mary-Lou Manizer från theBalm

Denna highlighter är lite champagneguldig i färgen (swatches längre ned). Enligt mig är den sådär medelpigmenterad och det är bra. Man behöver inte vara rädd att det blir för mycket direkt utan kan bygga upp tills man är nöjd.

Loose Eyeshadow från Glazel (G1)

Denna eyeshadow har jag fått i en Glossybox för länge sedan. Jag har nog aldrig använt den som en ögonskugga utan som highlighter. Den är väldigt pigmenterad. Jag brukar ta lite på fingret och dutta på för tar man en borste blir det lätt för mycket eftersom den är lös.

Glow Milk från The Beauty Crop

Jag är såååå glad att jag fått denna från Glossybox. Den är såååå fin och så pigmenterad. Denna highlighter är flytande. Den är som ett nagellac i form och har även en likadan pensel när man öppnar. Jag brukar appliceramed penseln (liiitegrann) och sen dutta ut med fingret. Men som sagt, den är myyyycket pigmenterad så man behöver inte alls mycket (asbra för då håller den länge).

Här ser ni swatches från de övre produkterna!

Glow Kit (Sun Dipped) från Anastasia Beverly Hills

Denna highlighter-palett är toppenbra. Jag var så nöjd när jag hade köpt den och det är jag fortfarande. Hela paletten är väl pigmenterad och verkligen värt sitt höga pris. Kommer väl ha den tills jag dör med tanke på storlekarna på skuggorna, haha! Jag brukar blanda Summer och Moonstone, det är väldigt fint! Summer är lite lik Mary-Lou Manizer i färgen.

Swatchade inte bronzern. Den använder jag bara på sommaren över min matta bronser, lite mörk för en highlighter (hehe).

Vilken är er favorithighlighter? 

  • Smink

Gillar

Kommentarer

heddaronnlund
heddaronnlund,
vart är din sminkspegel ifrån? Så snygg!
nouw.com/heddaronnlund
rutsara
rutsara,
Vad kul! Den är från sminkspegel.se (tror jag sidan heter) Kram! <3
nouw.com/rutsara
gabriellamadeleine
gabriellamadeleine,
Frida,
Riktigt bra!!!
fridakm.devote.se