Urban Gloss

För ett tag sedan vann jag tillsammans med min syster och vår gemensamma kompis ett helt hudvårdskit från fantastiska Urban Gloss. Urban Gloss har bland annat min fantastiska förebild Josefin Dahlberg startat så när vi vann blev jag så, så, såååå glad. Jag älskar allt Jossan gör och att få testa Urban Gloss har för mig varit en ÄRA.

Nu har jag använt produkterna ett tag och lärt känna dem lite. Eller, min hy har lärt känna dem. När det kommer till hudvård är det ju så att det funkar helt olika på olika människor. Det som fungerar på min hy kanske inte alls funkar på din.

Så om vi börjar från scratch så är min hy lite blandad. Jag är mestadels ganska oljig men kan även bli torr på vissa partier. Nu ska jag gå igenom varje produkt och ge min åsikt på hur det har funkat på min hy!

Cool Cleanser

Cool Cleanser är ett rengöringsskum. Jag älskar att använda min Cool Cleanser när jag vaknat och känner mig oljig, mosig och trött i ansiktet. Enligt mig fungerar den inte så bra som jag önskat för att ta bort smink. Då får man ta ganska mycket skum och verkligen jobba in det. Men som en start på morgonrutinen för att få bort nattens kvarliggande produkter är den kalasbra!

Super Serum

HOLY MOLY, denna produkt är mitt liv just nu. Serumet applicerar jag efter jag rengjort ansiktet, som en bas innan dag/nattkräm. Varför älskar jag den? Jo. Den är tjock, och krämig. När man smörjer in ansiktet känner man att den riktigt tränger in sig i huden och gör under. Jag brukar klappa in den i huden efter att den legat på huden, när den är lite klistig. Då vaknar huden till liv lite grann. (Har jag fått för mig, haha).

24h Glow

Denna dag och nattkräm är så skön på huden. Den är dryg vilket jag gillar för då håller den länge. Det är inte mycket som behövs för att den ska täcka hela ansiktet. På natten smetar jag på en del och när jag vaknar ser man faktiskt resultat. Man ser levande och glowy ut. Och det är inte inbillning för jag testade faktiskt en natt med och natten efter utan. Det ger resultat. På dagen blir jag ganska oljig utav 24h Glow. Jag tar ett rätt tunt lager och då är det superfint.

MAGIC MASK

Magic Mask är en krämig mask. Jag blev chockad när jag efter första användningen skulle tvätta bort den, för den var så krämig och nästan smörig till konsistensen att den var svår att få bort. Detta leder till att huden blir glowy efter, inte så det utsöndrar olja under dagen men ett fint glow.

Multi Balm

Här har ni min favorit. Vilken räddare för torra höstläppar säger jag bara. Och inte bara torra läppar utan torra partier på kroppen över lag. Min syster hade lagt sitt Multi Balm där hennes foundation brukar försvinna under och dagen och fått resultat! Älskar produkter som går att använda till allt!

OKEJ...

Sådär, nu har jag sagt mitt om produkterna. Jag är såååå nöjd. Att produkterna ska ha en mattibfierande effekt vet jag inte men att de ger balans till huden kan jag skriva under på. Alla borde testa någon av produkterna. Enligt mig är Super Serum och Multi Balm SÅ värda att lägga pengar på - SÅ ALLIHOP, köp!

Ni hittar alla produkter på urbangloss.com!

In och shoppa!

Gillar

Kommentarer

rebeccamoller
rebeccamoller,
Fina bilder! 😊
nouw.com/rebeccamoller
rutsara
rutsara,
Tack 💕✨
nouw.com/rutsara
elin cecilia,
rutsara
rutsara,
Ja verkligen! Rekommenderar <3
nouw.com/rutsara