hejsan idag hade vi friluftsdag, jag och mina vänner åkte skridskor och det var jättekul. Just nu så är vi hos Shaimaa och äter choklad och lyssnar på Björn Rosenström låtar. Här är några bilder från idag.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan jag har inte riktigt nåt att skriva idag för det här inte riktigt hänt nåt men ni får litte polvore collage(ett veckans favisar och ett wantie collage) och en dålig outfit bild. Jaja vi ses senare när jag har nåt bättre att säga.Likes

Comments

just nu sitter jag och kollar på svergies mäster kock. idag har jag tränat, gått i skolan och gjort läxor. när jag läste igenom mina so papper så ser jag den här bilden.
 vi ses snart igen!!!!! hoppas jag.....

en bild från idag

 Och en från nån annan gång

Likes

Comments

Kjol/hm stickadtröja/monki strumpor/monki jacka/fjällräven

Likes

CommentsKläderna: byxor/weekday t-shirt/weekday tjoktröja/weekday gympaskor/Nike solglasögon/ kommer inte 

Likes

Comments

Idag har jag stillbytar dag är utkläd till en foreveralone maniska vilket är bra då jag kan ätta glass på lektion👍 jag skriver mer sen

Likes

Comments

hejsan svejsan

jag går i en klass där det är typ 5 killar och 20 tjejer  men killarna tar ändå mer plats. som idag på idrotten:

en av killarna säger: vi kan väl köra killarna mot tjejerna (vilket typ betyder killarna är mycket bättre än tjejerna enligt dom, jovisst)

jumpaläraren säger: okejdå, nu tar ni dom tjejer

följt av en match med utgången vinst till killarna (med hjälp av fusk) och jag blir så sur på att vi tjejer inte säger till meroch det ska inte vara okej för killarna även fast vi inte säger till liksom vart tog jämställdheten vägen att man ens sortera så där det är bara helt hemskt att man gör lag efter vilket kön man har.

ni får några outfit bilder ja det är helt sjukt 


hejdå


Likes

Comments

hejsan!

idag har jag vart i skolan även fast det är lördag. Det var nämligen öppet hus jag var på hem kunskapen och gjorde musli som vart jätte god(antagligen för att vi hade i 1 dl socker). Efter det så åkte jag hem och sov litte mycket. nu sitter jag och kollar på tv ( melodifestivalen).

vi ses imorgon hejdå Kjol-hm T-shirt och strumpor- weekday

jag vet att det är jätte dålig bildkvalite

Likes

Comments

Hejsan 

det här är första gången jag har en blogg här så den kommer någ bli bättre ju längre tid det går. jag hoppas verkligen att ni kommer läsa min blogg och forstääta läsa den.

Likes

Comments