PROM

USA, Bilder

Hejsan svejsan, det var ett tag sen va? Har mycket att berätta om så detta inlägg blir enbart om Prom, som i skrivande stund var för exakt en månad sen. Hehe, bättre sent än aldrig, eller hur?

Prom var helt fantastiskt, ägnade större delen av lördagen med att göra mig iordning hemma. Var hos frisören dagen innan så behövde bara komma på något att göra med håret. Fixade mig ganska mycket hemma och sen blev jag upplockad av Carolyn och vi åkte hem till henne. Där sminkade jag mig färdigt och lockade håret, fem minuter innan vi skulle dra började vi sätta på oss våra klänningar och som ni kanske ser på bilderna nedan var det ett rejält jobb att dra åt alla snören i ryggen.

Vi tog vårt pick och pack och åkte till en park för att ta bilder, vi mötte upp Carolyns kompisar där och det var jättekul. Efter bilderna åkte vi allihop till en av kompisarnas mormors hus och åt middag, sushi, svenska köttbullar och grekisk sallad. Mums. När vi var mätta och belåtna åkte vi till nattklubben som Prom var i, vi kom ganska tidigt och dansgolvet var helt tomt när vi kom men efter typ en halvtimme var det smockfullt överallt. Vi tog bilder, dansade, sa hej till folk vi knappt kände och hade allmänt jätteroligt. När det tog slut åkte jag, Carolyn och Lena hem till Carolyn, vi bytte om till myskläder, hittade lite glass och somnade framför en film. Låter kanske inte jättekul men till mitt försvar hade jag varit hemma med typ feberinfluensa halva den veckan så för mig gjorde det inget.

Kvällen var helt fantastisk, jag hade väldigt låga förväntningar men i slutändan blev det så himla bra ändå, Prom är verkligen något jag rekommenderar till er som är framtida utbytesstudenter i USA!

Här kommer en liten bildbomb från kvällen

Gillar

Kommentarer