Graduation

Bilder, USA

Jag har inte bara gått på bal, jag har även tagit amerikansk examen! Detta var förra helgen, så lite närmre i tiden än prom. Vi slutade skolan onsdag för nästan två veckor sen, de två sista dagarna var finals och jag hade bara tre prov vilket var väldigt skönt. Alla prov gick mycket bättre än förväntat och är inte alls missnöjd med mina betyg, även om de inte räknas hehe.

Efter skolan slutade hade vi två dagar ledigt innan det var dags för graduation på lördagen, på fredagen hade vi graduation practice i skolan och det kändes väldigt förvirrande alltihop och var lite orolig att allt skulle gå fel men det gick bra och ingen gjorde något större fel.

På lördagen spenderade jag hela dagen med att fixa mig och runt fem åkte vi in till St. Paul där själva ceremonin hölls. Jag kom dit i tid för en gångs skull, hittade mina vänner och tog direkt av mig mina klackar som gjorde fruktansvärt ont. Vi gick runt bakom scen ett tag och tog bilder och pratade med lite alla möjliga. Efter ett tag var det dags att rada upp oss, det var ganska rörigt men efter ett tag började vi långsamt röra oss ut från backstage. And let me tell you, att få 700 glada studenter att rada upp rakt och snyggt och sen tyst och lugnt gå in i en aula och sätta sig ner är inte så lätt som det låter. Men tillslut satt vi där, jag och några andra sprang upp och ställde oss och sjöng med kören, sen pratade rektorn lite, han hälsade upp några hedersgäster på scen, bland annat Denis McDonough, Obamas Chief of Staff, han gick på SAHS och var i år inbjuden som hedersgäst. Ganska coolt. Efter det blev vi en i taget uppkallade på scen, de sa vårt namn och vi skakade hand med någon, fick ett diplom och sen skakade vi hand med rektorn. När det var klart fick vi flytta den lilla franssaken från höger till vänster och sen kastade alla upp sina hattar i luften och det var klart!

Efter ceremonin gick vi och köpte glass, sen fick jag skjuts till Lena och tillsammans åkte vi till skolans Senior All-Night Party, där hade de mat, hoppborgar, massage, karikatyr och massa annat. Vi var där hela natten, kom hem runt halv sex på morgonen och somnade nästan direkt. Festen var superkul och det är också något jag rekommenderar till alla ni som ska till USA! Alla skolor har inte en sån men om de har en så är det verkligen värt att gå!

Här kommer en liten bildbomb från den dagen, kram<3

De hade air brush-tattoos så vi bestämde oss för att skaffa matchande tatueringar.

Gillar

Kommentarer