2nd Semester

USA

Hejsvejs!!!

Förra veckan hade jag finals och denna vecka började vårterminen, vilket betyder att det bara är ca 4.5 månader kvar innan sommarlov! Finals week var superchill, hade vanlig skola måndag och tisdag och sen hade vi två prov per dag onsdag, torsdag och fredag. Alla prov var superenkla, mitt matteprov var liksom 50st flervalsfrågor så om jag inte visste hur jag skulle göra gick det att lista ut. Samma med kemin. Så lyckades få skapligt bra betyg trots att jag knappt pluggade alls. Efter alla prov väntade en långhelg. Eftersom att det var Martin Luther King-dagen i måndags så hade vi ledigt då och sen la skolan in en ledig dag i tisdags också. Min helg bestod av ett stafettrace i lördags, vi var lag på fyra personer, två skateade och två åkte klassiskt, och det gick faktiskt ganska bra. Jag var första personen i mitt lag men hon som skulle åka sist var sjuk så jag ställde upp på att åka dubbelt, först och sist. Inget jag rekommenderar, det var asjobbigt. Tog det ganska lugnt på lördagkvällen och på söndagen åkte vi till mormor och firade sen jul då hon var bortrest över julhelgen. Det var väldigt mysigt och fick en mysig tjocktröja från Florida så nu kan folk tro att jag varit där haha.

I måndags, på MLK-dagen, hade vi ett till race, denna gång en så kallad pursuit. Det innebär att man först åker klassiskt på förmiddagen och sen på eftermiddagen åker man skate. För varsity är morgonracet viktigt för baserat på deras individuella placeringar får de en startordning för eftermiddagen. Vi andra gick bara i nummerordning. Jag åkte min första 5k på morgonen, och det var så mycket lättare än jag trodde det skulle vara. Höll mig till en 3k på skate för känner att det inte är min starka sida, men var överhuvudtaget väldigt nöjd med mina resultat och fick mycket bättre tider än vad jag hade hoppats på. Tyvärr har vi haft plusgrader hela denna vecka så nu är all bra snö borta och ersatt med isigt slask:(. I tisdags åkte jag till MoA med Lena och Carolyn för att shoppa upp de sista julklappspengarna. Det var superkul och fick med mig massvis med välbehövliga saker hem. Åt även på Panda Express för första gången och Jesus vad gott det var. Har aldrig varit ett fan av kinesiskt men detta var extremt gott.

Sen började skolan igen, för de flesta innebar det ett helt nytt schema med många nya lärare, men jag var inte en av dem. Har exakt samma schema och lärare som i höstas förutom att 2nd hour psychology är ersatt med student assistant. Det innebär att jag går till mitt Pony Center (där min studievägledare sitter) och gör läxor (kollar Netflix), hjälper till med saker de behöver hjälp med och går runt skolan och delar ut pass. Det är väldigt skönt att få en liten paus där jag hinner göra klart läxor och bara slappna av. För övrigt är jag ganska missnöjd med mina andra klasser, 90% av mina klasskompisar är nya och alla mina kompisar är i andra klasser nu så känner ingen alls. Men antar att detta ger mig en möjlighet att lära känna fler personer.

Har hört att Sverige har samma väder som jag har här så hoppas att ni får lite minusgrader och snö så ni också kan åka skidor och pulka och allt sånt. Puss & kram skumbanan<3

Efter ABC Relays, två 3k-rundor = död

Hur man återhämtar sig efter ett race // Panda Express<333

(Har bildbrist, därav alla snapbilder) Jag och Lena innan Relays // Vädret denna vecka

Gillar

Kommentarer