Alltså jag är en (enligt mig) ganska skötsam elev, kan självklart vara höghus ibland men vem är inte det? Jag har inga frånvaro timmar och har aldrig skolkat, men idag så blev jag utslängd från so lektionen... det hela började med ett litet fnitter från en tjej som sedan eskalerade till gapskratt! Våran so lärare blev då ganska arg och sa till en av oss som skrattade att det var hennes sista varning, ska tilläga att hon inte fått några tidigare varningar, han sa att om hon skrattar igen så åker hon ut! Och även den som gör så att hon skrattar åker ut! Han skrek det nästan... så jag, tjejen som skrattade och en till som skrattade började fnissa, jag ganska tyst bakom en bok, hon som blivit varnad lite högre och den sista tjejen högst... då klev han fram till mig och skrek UT! NU FÅR DU GÅ UT! och jag fattade inte vad jag gjort men lyde och gick ut, då sa tjejen med varningen att det inte var mig som hon skrattade åt utan den andra tjejen, då sa han argt men då kan du gå ut med! Hon svarade spydigt med ÄR DU DUM I HELA HUVUDET 😂🙊 vi gick ut och satt där i typ 1 h eftersom det var i början av lektionen, bi bestämde att våran fältassistenten skulle följa med oss in när lektionen var slut och be om ursäkt. Vi klev försiktigt in genom dörren och där stod han. Man såg hur hela ansiktet blev rött och han började gorma och skrika att vi inte var välkomna i hans klassrum... jag som har nära till gråt börjar såklart gråta men han fortsätter att skrika och knuffar ut mig ur klassrummet, men jag hör att fältassistenten ilsket sa åt honom! Ska tillägga att jag gick och klagade hos rektorn! Så min dag har varit ganska turbulent hehe... och sk ha so på onsdag igen, läängtar såå mycket ( NOOT )!!!! Hoppar er dag varit bättre! Kram❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

hejsan, jag som troget Melodifestivalen fan, måste säga att Melodifestivalen har blivit något trams som nu är omdöpt till Mello... av de 7 låtar som e med så var det tre helt ok låtar och tja alla åkte ut. visst jag e kanske lite gammalmodig men tycker ändå att Melodifestivalen ska vara Melodifestivalen och inte ``Mello`` jag är även ett troget fan av Benny Andersson, och om han skrivit en till låt för typ 42 år sedan så hade den förmodligen vunnit Melodifestivalen, men nu efter 42 år så är ABBA inte bortglömt men inte ABBA längre... så hade ABBA varit med i melodifestivalen nu så hade dom blivit utröstade, och inte pga att dom inte kan sjunga för det kan dom, utan för att dom e gamla, inte har värdens snyggaste danser, bästa sminket eller halvnakna kroppar på scen! vad har det blivit av Melodifestivalen? är det Mello som gäller fram äver nu eller? finns inte Melodifestivalen längre? hoppas ingen tar illa upp... ha en trevlig kväll! (om det går efter detta inlägg haha)

Likes

Comments

Hej!

Första inlägget här. Känns ju lite pirrigt såklart, men det ska bli kul! Jag vet inte riktigt hur jag ska börja! Men jag är en 14 årig tjej som fyller 15 den 1 april. Jag älskar att sjunga och stå på scen! Känslan när man ska gå upp på scen och sjunga är helt underbar, min dröm är att bli sångerska! Mina föräldrar är skilda sedan ca 11 år tillbaka, jag bor numera endast hos mamma, jag bor i borlänge ( Dalarna ) går i 8,an. Gillar inte att läsa men älskar svenska kriminaldramor! Det var väl lite om mig, hoppas ni kommer gilla det jag skriver om här! Kram och trevlig helg!

Likes

Comments