Under förra vecka så har jag haft nationella prov i svenska, det gick inte så dåligt men jag hoppas att jag kommer få bra på detta, denna veckan har vi engelska nationellt prov, jag har till och med biologi prov samma dag....usch jag orkar inte med så många nationella prov, matte prov, biologi och massa andra inlämningar det är bara för mycket!

Längtar tills vi får sommarlov och sen dra till Grekland där kommer vi vara i typ en vecka eller något sånt och sen resten av semestern ska jag vara hemma i Rumänien och träffa alla mina kusiner, mormor alltså familjen helt enkelt och mina vänner. Det kommer bli vacker sommarlov för min del, vet inte om mina bröder och mina föräldrar tänker samma sak.

Ha en bra dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla det var länge sen jag skrev på bloggen, jag tänkte att det är dags att skriva något...

Jag har haft ett underbart påsk med familjen och mina vänner, tyvärr har jag inga bilder.

Vi har haft ledig från skolan resten av veckan också och det var perfekt för mig, det var ett jobbigt vecka måste jag erkänna, jag har ADHD och jag glömmer lätt saker och självklart att det blev kaos när jag såg att jag glömde lämna en uppgift som jag har inte ens skrivit klart, till slut gick allt bra. När man har ADHD då har man lätt att glömma bort saker jag har i mitt rum hundra lappar med saker som jag måste göra, i mobilen också fast jag glömmer fortfarande saker...men ja man ska alltid tänka positivt som min mamma säger.

Idag har jag haft en lugn dag, det var typ 13 grader ute fast på kvällen var lite varmare kände jag, hittade några jordgubbar i kylskåpet och gurka (gurka har vi alltid). En annan sak som jag måste erkänna är att jag älskar gurka det har alltid varit min favorit men den senaste veckan jag åt gurka till frukost, lunch och middag, super god alltså.

Önskar er trevlig kväll/dag (det beror på när ni läser det), see you soon! :)

Likes

Comments

Hej alla <3

Måste erkänna att det går inte en enda dag utan att jag dricker Energidryck. Jag har alltid den i väskan, i skolan, hemma, om jag på en fest det bara blev ett måste.

Så som alla kan inte gå hem ifrån utan sin mobil och kan inte vara utan energidryck. Ja jag vet ni kommer nu säga " Ja fast man kan kontrollera sig själv". Ja visst det kan man, samma som att röka man kan sluta röka i typ tre dagar och sen börja igen det är samma sak med Energidryck.

Jag vet att det är inte bra för hälsa och att man kan får cancer av det, de flesta säger att dem får mer energi efter de har druckit upp ett fast jag dricker för att vill och för att det är gott.

Förresten har ny hört Harry Styles nya låt? Alltså den är så bra, kan inte sluta lyssna på den. Jag tänkte svara på några av era frågor i nästa inlägget ni kan skicka frågor på snapchat : ioana13rusu.

P.s. min svenska är inte så bra fast jag försöker förbättra det. Har det så bra.

Likes

Comments

Hej alla,

Helgen gick så snabbt, eller kanske för att jag hade typ inga läxor... Den här veckan har jag nationella prov svenska, dessutom har en uppgift som snart måste lämnas in fast, ett reportage om.....gissa vem?! Om Adolf Hitler :)

Idag har jag och mamma shoppat lite, jag köpte två par skor eftersom det var lite svårt med att bestämma mig vilket par jag ska ha. Jag älskar att shoppa nya saker hela tiden, oavsett om det är kläder, skor, inredning osv. när jag ser något måste jag köpa det...

Under den vecka eller kanske redan idag, det kommer komma ett inlägg om mitt energi drick "beroende" :)

I slutet tänkte jag skriva några saker om mig själv :

Jag är från Rumänien och just nu bor jag i Sverige, självklart, fyller snart 18 år.

Lite galen ibland men mina kompisar älskar mig ändå.

Likes

Comments