Det finns en sak som jag aldrig kommer och fatta och det är att jag faktiskt har mer än en läsare per dag på varje skitinlägg som jag gör. Meningen med att jag skulle göra denna bloggen var för att jag hade det tråkigare än en hopplös groda XDXDXDXD. SLut. När jag hade som mest tråkigt började jag fantisera om att jag var en myra på två ben. Jag var i en bas fylld med myror, denna basen var en s.k myrstack, WOW.  Vi hade utrustning och  vapen för att bekämpa den onda myrsloken, Sabbathon. Han var då fan ej ensam, han hade så gott som 3 stycken vänner. Jag tror ni kan gissa.. ATT DET BLEV ETT EPISK JÄVLA KRIG SOM HÖLL PÅ I GENERATIONER, ÄNDA TILLS jag dog. Efter detta kom mamma in och då tänkte jag på mat :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vet ej hur jag ska förklara min frustration. Den är faktiskt instabil och den kretsar fortfarande runt i kroppen som en infinity loop. Min katt är nu för tillfället borta tack vare att någon kom med en fet jävla jetpack och stal henne ifrån mig. Låt mig förklara hela historian... en sann historia hur min sk "vän" stal katthelvetet ifrån mig. Det var en blåsig sommardag, träden var dock inte så  glada eftersom att det blåste av massa löv från dem vilket inte har något betydelse.. what so evaeh. I alla fall. jag lekte då med Katten. Vi drack te och spelade kubb med varandra, men ungefär en sekund efter så kommer det en människa från ovan med en jetpack. Han började skjuta på oss. Jag tog skydd medans min katt sprang till ett träd och trodde hon var skyddad... hon trodde fel. Min "kompis" sa att det inte var något personligt när han fick tag i henne. Sedan försvann dem. Utan någon som helst förvarning. Det har gått mer än en minut sen dem båda försvann. Så jag skrev om detta istället för att leta efter henne. Vilken känns dåligt och nu mår jag dåligt vilket är ganska dåligt. 

Likes

Comments

Rubriken säger kanske nästan allt som har med denna text att göra. Om jag var cool så skulle jag nog faktiskt vara allmänt jävla as coolare än vad många människor är, till exempel som dig. Spelar ingen roll vad du är eller vem du är. Det skulle inte spela någon roll om du var en swagger med kepsen så här /. eller så här ------ eller så här > eller så här ) eller så här (... jag tror du fattar, om inte så behöver du fan ej kontakta mig för jag fattar ej heller.  Det skulle inte spela någon roll om du var en fet björn med en tass lika vass som köksknivar. Jag har fortfarande min coolhet som ej kanske kan gå bort på något sätt. Om du dödar mig så finns den fortfarande kvar i min kropp. Om jag var cool, så skulle jag kunna flyga över mount Gregor eller xzibitshögkvarter där man kanske skulle kunna hänga med han, ta en kopp kaffe/te och kanske vara allmänt trevlig. Denna texten är dåligt som ett fan så läs inte. men du kanske redan har gjort det eftersom att denna katten lockade dig med sin pizzarånarhatt. 

Likes

Comments

HEJ och kanske en liten svejs... Detta är mitt första inlägg av få. Om denna bloggen bara kommer läsas av 0 så skiter jag i denna värdelösa bloggen  💩. Men om det finns en stackars själ som läser denna blogg, så ska jag med oglädje skriva mer inlägg om mitt liv som enhörnig. Där fick ni/du något att tänka på. Jag är ej en människa som skriver utan en svartvit enhörning som springer runt i världen och straffar dem som säger att man inte kan vara vem- eller vad som helst. Som ni ser så skriver jag inget seriöst och jag förväntar mig att jag får skriva exakt vad jag vill. Inte någon seriös skit som har med life att göra.

Likes

Comments