Upp och ner men ställningen är DU

Jag skulle vilja komma fram till någon slutsats där man kan påstå att rörelse är en form av levnads sätt. Jag menar de kanske de redan finns ?
Jag har under mina första 30 år som individ verkligen ogillat rörelse all form av sport. Jag har känt att de är för patetiska ytligheter som ska hålla på och visa upp sina skickligheter i att vara snabbast , starkast , vigast, muskulösast, störst, smalast, snyggast osv
Jag har haft väldigt negativa känslor till rörelse pga att att jag en gång i tiden varit små kraftig och blivit retat för de.
Jag har känt att jag aldrig duger till något alls. Visst är de tragiskt men sant.
Jag förlorade ett barn jag fick cancer och mådde allmänt dålig i livet . Det var där och då jag bestämde att ändra på denna förbannade negativa värld.

Jag började träna , fick hjälp med kosten fick någon att prata med om allt mellan himmel å jord.
Tacksam för den resan då 35kg försvann å jag fick förändra mitt sätt att leva . Cancern försvann blt medicinerna slapp jag och jag började älska att springa.
Idag snart 4 år senare har jag väl gått upp lite i vikt med va 7 kg men de för inget jag mår bra jag ÄLSKAR LÖPNING och känner att jag får till ska mat intag och träningen igen och jag har aldrig aldrig slutat älskar löpning . För mig är de mentalt fantastisk befrielse . Jag har varit skadad därav lugnat ner mig lite å känt att klockan på armen tog för mycket av att prestera så jag bestämde mig för att löpningen är inte tid utan en njutning å jag ska känna att den ger mig energi å jag mår bra av de oavsett tid å antal kilometrar jag springer : punkt slut.

Nu till dig som orkat läsa allt detta : Försök att känna av att röra på dig en extra trappa eller du tog dig ut 30 min från soffan eller att du hoppade av busshållplatsen innan å gick hem .

Allt går å de är endast du själv som kan göra något åt de . Men man kan behöva stödet de behövde jag å jag behöver de än idag någon som ser mig å peppar mig i träningen

https://nouw.com/tags/nouw30daychallenge

#nouw30daychallenge

#träna #älskalöpning #löparglädje #springa

Gillar

Kommentarer