Header

Och då är det redan Fredag på detta sportlov. Skolan börjar snart igen. Usch. Igår fick jag hem min balklänning, den var riktigt fin MEN alldeles för stor. Så får gå till en skräddare så att dom kan fixa till klänningen. Vill verkligen ha den! Fick också en ny mobil utav pappa igår genom hans jobb. Det är en kopia av iPhone 6 så det blir säkert kanon. 

När Simpan har slutat jobbet idag så följer jag med honom hem, och imorn tänkte vi mysa till det med att laga god mat och mysa. Det är ju ändå "Alla hjärtans dag". Riktigt gosigt! 

Ha en mysig helg allihopa!


Likes

Comments

Jag och Elin har äntligen bokat och betalt resan till MADRID! Och vi åker snart! Redan den 27 Mars! Längtar nåt otroligt mycket!

Träffade kusinen i Lördags och i Söndags blev det en mysig hemmakväll. Måndagen blev det en gosig dag med underbara Elin, det var då vi betalade våran resa. Tisdagen var också en heldag med gosiga Elin, hon hade körlektion och då passade jag på att plugga teori på körskolan. Sen senare på eftermiddagen fick jag träffa och sova med min efterlängtade pojk.

I eftermiddag så åker jag och min kära mor in till stan och kollar på lite REA. Det gillar vi! Ikväll blir det en myskväll med gosiga tjejer!


Likes

Comments

Haft kramper inatt igen och idag på morgonen. Men känner mig bättre nu och funderar på att åka till stadsbiblioteket och sätta mig och plugga till provet imorn och självklart lite annat. Sen ikväll kommer min pojk hit. Sjukt att man kan sakna en person redan efter en ynka dag.

Ha en mysig Onsdag hörni!

Oldie

Likes

Comments

Sov hos Simon inatt, eller rättare sagt låg och hade kramper hela natten plus nu under dagen, så det fick bli en dag hemma igen. Har haft detta i ett eller två år nu och det börjar bli väldigt jobbigt. Speciellt när vi inte hittar felet heller!

Nu har det börjat gå över och har pluggat teori. Ska nu hugga in i Akutsjukvård, prov på Torsdag. Och nä, är inte så jättetaggad till det!

​Senaste insta bilden 

Likes

Comments

Och då är det redan 1 Februari. Det är otroligt hur fort tiden går egentligen. Igår så firade vi ju min farfar som fyllde 70 år, och senare den kvällen så mötte jag upp Simon och hans kompisar i stan då en av hans kompisar fyllde 25 år. Blev en rolig kväll med gosiga människor. Jag och Simon var hemma runt 3.00 inatt och vi somnade direkt.

Idag så vaknade jag runt halv elva och just nu sitter jag och försöker skriva klart ett par loggböcker i engelskan som ska in i kväll. Har redan gjort klart två inlämningar så det känns bra. Måste plugga lite teori också. Det är ju snart dags.

Ha en mysig Söndag!


Minnen!

Likes

Comments