Header

Denna underbara teatern gör mig så jävla lycklig! Ursäkta språket men det är sanningen! Idag var det ett underbart rep, mycket gjordes och jag var understudy för en huvudroll, och haha, ja, det var speciellt! Fick mycket beröm av regissören, så det gjorde mig väldigt glad faktiskt! Vi är nu klara med akt 1 och ska börja på akt två i höst. Så jävla bra kommer det att bli! Nu taggar jag istället  för imorn och på Lördag då det är dans SM i Borås! Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som rubriken lyder så blev det en utekväll med en del av teatergänget igår. Började med att vi gick till pims och åt lite mat och tog ett glas till det. Sen blev det att några gick hem och då blev det att jag och fyra andra gick till glädje och Mike´s pub. Det var en riktigt mysig kväll igår och den avslutades perfekt! 


Likes

Comments

Igår var det sista dagen på min praktik och jag har haft det så himla bra där tack vare den underbara personalen. Efter praktiken åkte jag hem och gjorde mig i ordning för att ta en liten fika med tjejerna eftersom min älskade Elin fyllde arton i torsdags! Grattis i efterskott Anna Maria! Blev att jag och hon tog ett glas vitt istället för en kaffe och kaka, hehe. Sen blev det att vi satte oss i en park och åt lite frukt och choklad. En väldigt gosig kväll med andra ord! 


Likes

CommentsNere i Tyskland


Grundaren till Fulda ligger begravd här.

Shoppingdag i Frankfurt

Sista kvällen

Vi säger hejdå

Hem till Sverige


Saknade Sverige

Likes

Comments

Kom hem från Tyskland i Lördags eftermiddag och det var bara att börja packa upp direkt!  (Berättar mer om Tyskland och lägger upp bilder en annan dag.) Blev att jag och pappa köpte hem pizza och kikade på en film på kvällen. På söndagen var det kalas för min kusin och jag övningskörde dit och hem. Och nu är det praktik för fulla muggar. Ska jobba sju dagar i sträck den här veckan så jag kommer att ligga härligt död sen. 

Likes

Comments

Ja imorn ska jag äntligen åka till Tyskland! Har sprungit runt på stan med mamma idag för att köpa något riktigt svenskt till min utbytesstudent. Sen köpte jag också en bikini, yeeey! Så fort vi kom hem satte jag mig och gjorde klart min stora inlämning som tog 3 timmar att göra och sen var det bara att börja packa. Och jag lovar att jag säkert har med mig mer kläder än vad jag behöver på ca 5 dagar. Jag måste i alla fall gå upp 4.00 imorn så nu ska jag sova och tagga inför att resa imorgon med andra gosiga elever till Tyskland!


Likes

Comments

Jag vet att jag inte har uppdaterat på ett antal år men jag har ärligt talat glömt av och har också inte riktigt hunnit. Men min praktik började i alla fall förra veckan och jag och Elinbus har riktigt roligt där. Men har tyvärr fått vara hemma sen i måndags. Fick åka in till akuten i söndags för att jag hade svårt och andas på grund av pollen. Är allergisk och i år är det kaos. Har inte ens fått gå ut. Så varje morgon har jag vaknat med antingen andningssvårigheter eller så har jag inte kunnat se för att ögonen har svidit så enorm och runnit som ett vattenfall. Men nu är det i alla fall bättre! Vi har också börjat steppa i teatern och jag kan säga att det är enormt svårt även fast det bara är grundsteg vi har. Så ibland blir det att jag står och moonwalkar istället. Ooops... 

Saknar min vänner så himla mycket! Har ju inte sett dom på ett tag nu och det känns som år! Får försöka få till en liten tjejkväll med dom!

Idag är det i alla fall 1:a maj och jag taggar Tyskland något enormt! På måndag 5.45 åker jag och Elin med bussen till landvetter. Tiden har gått enormt fort! Kändes som att det var igår som vi pratade om att dom tyska utbytes studenterna skulle komma hit till Sverige. Men icke sa nicke... Nu är det vår tur att åka till dom i Tyskland! Jag kommer alltså inte kunna uppdatera bloggen någonting när jag är där nere. Just so you know. Nu ska jag och lillsyrran baka och sen blir det nog en gosig film till fikat. 

En gammal en... 

Likes

Comments