Header

Igår och idag var jag på teater rep för "Singing in the rain" från 10.00-18.00 båda dagarna. Och gud vad det har varit roligt! Finns inget bättre än att spela mot människor som man kommer nära med på redan 1 dag. Teatergänget just nu är så himla gosigt och alla tycker om alla verkligen. Speciellt idag blev vi klara med grunden till ungefär den halva första akten och lunch rasten var otroligt rolig. Dansade med en kille som heter Simon och vi gjorde faktiskt lyftet som är med i Dirty Dancing filmen. Och att vara klara med grunden till halva första akten är riktigt bra på bara en helg! Kommer att somna gott ikväll!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag fyller jag banne mig arton år! Jag blir ju fan myndig. Vuxen. Helt sjukt! Vaknade upp till skönsång av kära mor och lillasyster och massor av paket på sängen. Dock blev det nationella i matte i fyra timmar när man kom till skolan. Yeeeey! Får väl se om jag ens blir godkänd. Efter skolan blev det en kort fika med tjejerna och jag fick paket utav dom också! Så gosiga så! Sen blev det ut och äta med la familia på Glädje här i Skövde. Och det var hur god mat som helst! Kunde verkligen inte sluta äta. Plus att jag fick en cider utav mina kära föräldrar, tihi. Just det! Blev en tripp till syrrans jobb och där fick jag en klocka utav henne i present och jag älskar den! Så himla fin. 

Och nu är jag fri från skolan i 6 veckor. 6 VECKOR! Ut på praktik och jobba på samma avdelning som elinbus! Sen blir det Tyskland med henne också i en vecka. Taggar! 

Denna dag har annars varit riktigt bra och jag är så himla nöjd med det jag har fått i presenter!

Tack mina gosiga vänner för att ni är helt underbara! Verkligen och jag har haft en underbar dag tack vare er! Älskar er enormt! Ni vet vilka ni är! ❤

Likes

Comments

Tänkte ha en frågestund här på den lilla bloggen. Så fråga exakt vad ni vill och ös på med frågor


Likes

Comments

På något sätt vaknade jag med ett leende på läpparna idag. Blev ganska förvånad, jag menar, det är ju måndag. Hände inte alls mycket i skolan idag. Vissa redovisade i hälsopedagogiken och sen var det föreläsningar på högskolan och sen vidare hem till en hög med plugg. Så jag har suttit med detta eviga tjatet om plugg sen ungefär 18.00 och jag är inte klar än. VILL JU SOVA! Jag får väl i alla fall säga natti till er!

Likes

Comments

Tårarna tar inte slut.


Likes

Comments

Med tanke på det väder vi hade igår här i Skövde ska man ju inte klaga. Har ju också alltid en riktigt lång håltimma på fredagar så det blev en tripp ner till stan med gosiga Felicia och Linnéa. Hittade en jättefin kjol och självklart köpte jag den. Hittade också en riktigt fin byxdress, ett par shorts och en annan kjol. Men det kan jag önska mig. Fyller ju år nästa vecka! Och den känslan när man är i skolan och vet att när jag kommer hem sen så behöver jag inte plugga nånting! Blev grillat och en gosig familjekväll. 

Idag däremot ska det bli en liten lunch systra mi på stan, träffar henne inte så ofta tyvärr. Efter det blir det att åka hem och göra mig i ordning för en liten återträff med teatern ikväll. Taggar! 


Likes

Comments