Header

I figured i would share these images with everybody since sometimes when things are rough you need help to stay motivated. I believe this applies to all areas in life, not just running. These two quotes(made by yours truly) have helped me during 2016 when i set my mind to run Oasic stockholm marathon.

I started traning a year before in 2015 and headed out 3 times a week despite weather. I have runned in blisstering cold,rain pouring down on me, Or slipped on ice that i thought was gonna kill me. But i have never regretted that i headed out anyway.

There has been times, iv’e been standing in my hallway and it’s dark and cold outside. Loosing motivation and my will is on tipping scale between staying inside in the warm apartment or get out running.
At that moment these quotes have often nudge me in the right direction.
I hope they will do the same for you

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan igen!

Det här om motivation är något som jag har funnit är en riktigt bra grej att ha när man tränar....Ja alltså på riktigt :D! Vi har alla haft dom dära träningspassen som slutar med att man väljer soffan framför att springa ute i regnet och kylan som ofta ligger över vårt lilla land. Eller att vi får kraftigt håll så vi glömmer varför vi utsätter oss för detta.

Svaret på detta är motivation och det är lika viktigt att ha rätt motivation som kläderna du väljer inför ditt träningspass. Så tänk då igenom vad som är din motivation? Alltför många gånger har jag börjat träna för att det är hälsosamt,nyttigt, för att jag borde röra på mig och bli pigg och alert. Kan bara konstatera att funkar det?....nej!

Min motivation kommer ifrån att jag behöver utmana mig själv, därav mitt bloggnamn, och jag har gjort motivationsresan under 2016 då jag sprang Stockholms Maraton.

Felet som många gör är att vara otydlig med vad de vill uppnå. Till exempelt att träna för vara hälsosam...När har jag uppnått det målet? Min motivation detta år ligger i att springa Berlins Maraton och bara tanken får mig taggad till att ge mig ut oavsett väder. Jag är ute efter utmaningen,upplevelsen och att känna mig lite som en tuffing. Allt det andra om att vara hälsosam,nyttig och bli piggare är bara en bonus.

Likes

Comments


Då är första utmaningen accepterad😁👌. Har skickat in min anmälan för Arena Run 2018 och känner att det kittlar lite i armar och ben. Ska bli spännande att se ifall om jag kan slå min gamla tid.

Likes

Comments

Jaaa.... jag är den där typen som beställer hem en massa kinesiska skitprylar för under 50-lappen😁. Men vad gör man när man vill testa grejer utan att lägga ut för typ professionella stativ?

Detta är ett litet portabelt mobiltelefon-stativ som ja beställt ifrån wish för som sagt under 50-lappen🤩. Stativet är tillräckligt litet för att rymmas i löparjackans ficka.

Vad bra! Nu slipper jag luta mobilen mot stenar,rötter och träd för att ta bilder på mig själv😁

Likes

Comments

Oj vad det är svårt att göra bra bilder i dåligt ljus😲.... Men jag försöker i alla fall och tycker att det blev godtyckligt med tanke på ljuset jag jobbade med. Klockan var 05:50 på morgonen och kunde känna kylan längs mina löpartights. Detta är det andra 7km passet i träningsplanen och det ser ut som om träningsplanen långsamt jobbar upp distansen. Jag var åtminstonde en glad löpare denna morgon.😉

Oh its really hard to take good pictures when its dark outside😲....But atleast i try and i think the pictures was okey considering the light. It was about 05:50 in the morning and i could feel the cold pushing against my legs. This is the second 7 km workout in plan and it looks like it slowly keeps increasing the distance. I was a happy runner this morning.😉

Likes

Comments

Så kommer man till den dagen då man står utanför ica-butik och ser ut som en bandit😝. Kan nog säga att jag fick udda blickar ifrån killen som brukar tigga pengar av mig utanför affären när jag ett par meter bort posar för den här bilden efter en löprunda. Tänkte jag skulle dela med mig av den här. Tyckte den blev bra... Ja och jag är lite löjlig ibland och gillar att spexa lite😜

And here comes the day when you standing in front of your local grocery-store and looks like a bandit😝. I must say that i got some odd looks from the guy that usually begs me for money. He just looked at me while i stand a few meters away posing for this picture. I think it turned out great and wanted to share it.... Yea i can be a little silly sometimes😜

Likes

Comments

Gud vad bra det kändes att äntligen få komma ut på ett riktigt pass... Trots att jag springer runt och flåsar som en häst. Som jag nämnt tidigare är min kondition helt borta men mina ben vet vad det ska göra i alla fall.

It feelt really good to be able to go out for a run.... Altough i pants like a horse when i run. As i mentioned before my breathing is all gone but atleast my legs knows what to do.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Är det något som jag kan tycka är kul att titta på så är det träningskläder :D. Det är något som alltid har gjort att jag får sug för att bege mig ut och springa. Här har jag valt en del saker som jag skulle vilja ha och behöver. Framför allt de dära träningshandskarna då jag fortfarande inte kunnat finna mina. De är som bortblåsta!.

Nu satte löparsuget igång! :D

One thing i find really funny is running clothes. It's something that always gotten med excited about running. Here i have choosen a few things that i would really want. Especially those gloves, I dont seem to be able to find my gloves anywhere.


Now i am getting exitedd to run!

Likes

Comments

Hejsan allihopa! Äntligen har jag slutför det tredje förberedande passet. Nu tror jag att träningen kommer börja starta på riktigt. Däremot måste jag erkänna att det sista passet tummades lite på efterosm att egentligen skulle jag springa 7 km men jag gick bara 5 km. Gick på barnvagnspromenad med min dotter och sedan ville hon inte mera. Fick lite svårt att försöka bege mig ut på ett nytt pass för att den skulle logga 7 km i runkeeper. Men det var bra att komma ut i alla fall men jag känner att jag kommer få vara hårdare med att springa alla passen.

På återseende!

​Hey everybody. Finally i have completed all of the three first workouts. Although i have to admit that it wasn't really possible for my to walk the full 7 km since my little daughter that i had brought with me in her baby-carrier didn't want to be outside anymore. I thought i would be able to make up for later that evening but yea....wasn''t possible. It felt good to actually get outside and work-out but i have to be more strict about how i complete my workouts.

I will be seeing you.

Likes

Comments