Header

Har nylig begynnt å spille et ganske nytt spill som heter Grim Dawn :) Det er et veldig bra laget action rpg spill som går ut på det samme som Diablo, point-and-click basically. Man kan spille både single-player, multiplayer og co-op med andre. Settingen foregår i en tid som ligner veldig på den wild west type era, med mye gitar musikk i soundtracken og man finner gunsmiths og lignende i byene man vandrer gjennom. Designet på Grim Dawn er veldig "classic" arpg, det ser ikke ut som det kommer fra 2016, men likavel har det moderne elementer i spillet som da gjør det til en veldig god kombo av begge deler.

Under er et bilde av en Occultist-class:

Det er 6 forskjellige classer å velge mellom, de består av Soldier, Demolitionist, Occultist, Nightblade, Arcanist og Shaman. Alle har hver sine spesielle skills de kan bruke, og jeg valgte da Occultist fordi de ser råest ut, gjorde mikke så stor research på hva de forskjellige classene kan annet enn at Occultist bruker mye magic, liker veldig godt cowboy-looken de har på armoren og de kan spawne forskjellige minions bl.a den ravnen dere ser på bilde der^. Men det kommer jo helt ann på builden man bruker.

Har ikke spillt så lenge enda, kom over det fra broren min han hadde spillt det veldig mange timer og anbefalte det til meg så sa at jeg bare skulle prøve det ut. Men blir sikkert å skrive mer om det hvis jeg enda liker det etter noen timer! På kartet ser det ut som en stor verden man kan bevege seg i, men det er veldig store deler av karte som er blurred out, som ikke viser noe som helst, liker å tenke på at det er områder de har tenkt å bruke i framtidige updates til spillet.

Her fra et bilde jeg fant på google, klarte ikke ta bedre selv. Elsker designet og fargene:


Grim Dawn har også et veldig bredt skill tree, men tonnevis av valg man kan ta for hvordan man vil utvikle characteren sin videre:


Det var nå det jeg hadde tenkt å si om det spillet for idag. Skal spille videre nå og ikke skrive så mye mer, kommenter eller lik! Gjør alle sin dag bedre :] Gjerne hjelpsomme tilbakemeldinge om forbedringer.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

... Alan Carr live på The Edge hotell her i Tromsø :D Så for noen måneder siden da iTromsø la ut en nyhetsartikkel om at Alan Carr skulle komme hele veien opp hit. Overskriften lød som følger "En av verdens største stand-up komikere kommet til Tromsø. Carr...", så jeg freaket jo helt ut og trudde at selveste Jimmy Carr som skulle komme, men inne på artikkelen sto det "Alan Carr". Ble jo ikke skuffet da, en kjent og kjær komiker fra england uansett som jeg er en stor fan av!

Har egentlig ikke funnet noen å gå med så har nølt lenge med å bestille billetter men nå idag fant jeg ut at en god venninne fra Trondheim tilfeldigvis er på besøk her i nord så jeg sporte henne og hun sa selvsagt ja så bestillte to billetter med en gang, så nå gleder man seg bare til at helgen skal komme! :)

Likes

Comments

... idag er ganske rolig, gjør ikke så veldig mye, når jeg gikk lei Fifa fant ut at jeg skulle se Shutter Island igjen med Leonardo DiCarprio og Mark Ruffalo i hovedrollene, sikkert mange av dere som har sett den, er en veldig bra film. En av mange som DiCaprio har vært med i de siste 5 årene.
Og Mark Ruffalo er jo bare helt genial som en 50-talls amerikans detektiv.

Hadde egentlig lyst å spille noe på PC'en men harddisken er begynnt å bli så treg no så må få fikset den, kjørte noe Cleanup programmer igår og fragmenterte den, ble noe bedre men er fortsatt ikke helt 100% :/

Trengte bare noe "Psykoligisk" type film å se på, er vel en av mine favoritt sjangrer. Mye bra!

Likes

Comments

... Hva skal man gjøre med det? Har veldig lyst å kontakte selgern men hvet ikke hvordan jeg skal gå fram eller hva man skal si til han. Det kan gå veldig bra men kan også gå veldig dårlig og da vet jeg ikke om jeg er i stand til å gå gjennom med det! Har skrevet litt om det som du kan lese nedenfor, men kort sagt så har bilen vært på verksted 3 ganger på 6 måneder + at kilometerstanden som var oppgitt i annonsen og i dashbordet ikke samsvarer med det som står hos Statens Vegvesen etter EU kontrollene.

I September 2015 fant jeg en nydelig flott bil på finn.no som jeg ble veldig interessert i. Hadde mange dialoger med selger på email der vi pratet om bilen, han fortalte om den og jeg likte den mer og mer, måtte bare ha den! Vi bli etterhvert enig i pris og tid for møte, så jeg reiste ned til Stavanger fra Tromsø en helg der han møtte meg på flyplassen, virket som en hyggelig mann, akkurat som man fikk intrykk av på epostene. Gjorde unna alt av papirer og underskrifter så var bilen endelig min.

Allerede da begynnte første mistanke som så smått satt seg i hodet, det var at hvordan kunne en person som selger en Mercedes til 200,000kr overlate bilen med tom tank som jeg selv måtte fylle opp? Det virker bare helt rart i min verden, men jeg prøvde å ikke tenke så mye mer på det, jeg var bare veldig gla for å ha ny bil.
Turen oppover til Tromsø gikk smertefritt, den er en fryd å kjøre på sommerveiene, gjennom fjordene og over fjellene. Gjennom daler og svinger. Alt var perfekt!

Så etter et par måneder begynnte det første problemet å dukke opp, en kamakselsensor som var gåen, hver gang motoren nådde 80 grader etter kanskje 20-30minutts kjøring så bare slo den seg rett av, fant jo ut at det var problemet, så bilen måtte bare inn på teknisk bureau som tok seg av det og fikk fikset opp. Bilen var tilbake på veien :) Ingen ulyder å notere seg og den startet fint, de første ukene vel og merke.... i Februar var det batteriet som måtte byttes, det hadde rett og slett ikke nok kraft til å kjøre igang startmotoren når det var kaldt ute eller når bilen hadde stått i mange timer uten start, så var det tilbake på Teknisk Bureau igjen. (aner dere hvor treg de er på den plassen? helt utrolig, sykemeldinger overalt og biler står i flere dager før de tar seg tid til å se på dem, man må ringe å mase og det er lite hyggelig for begge parter).

Som da tar meg til Mars måned. Er det en ulyd i drivreimen jeg hører? Japp... det var det, enkelte fåreslo at det kanskje var oljen som holdt på å varmes opp eller lignende pga temperaturene (vi har hatt en kald vinter her i Tromsø). Men det var i reim-området framme på motoren det var problem. Tenkte jeg skulle ha bilen inn på Breivika VGS til sin årlige service, skifte olje, skjekke understell og litt sånn forskjellig. Så kjørte jeg i forrige uke før helgen bort dit og parkerte bilen, tenkte de kunne skjekke reimen samtidig mens jeg var der. Læreren gikk å satt seg inn i bilen klar for å kjøre den inn på verkstedet, og da kom den sinnsyke hylinga fra motoren, røyk og lukta svidd gummi. Var visst strammehjulet som hadde låst seg, reimen gikk rundt men ikke hjulene, så den ble jo helt svidd bort nesten. Så den sendte jeg på Mekonomen denne gangen, håper på at jeg får den tilbake imorgen! Uten flere problemer på ei stund.... Har virkelig ikke lyst å kvitte meg med bilen heller, vil bare få betalt noe av det beløpet jeg har brukt på verksted.


Et par bilder av babyen<3 :

Likes

Comments

Hadde en fin dag på jobben i dag. Var nydelig være og sol ut og jeg var bra lei av å stå inne på fabrikken å sose bort tiden. Så fikk jeg endelig spørsmål om jeg ville være med ut på levering, vi skulle kjøre nesten helt bort til Andersdalen ifra Tromsø som er rundt en halv time +/- å kjøre. Hadde jo full ladet telefon så jeg hev meg med også stoppet vi innom Shell på veien så man fikk seg ei pølse og ei Cola, viktig!

Fikk tatt noen flotte bilder i Ramfjorden av fjellene, enjoy :)

Folk laangt ute på isen å fisker å koser seg:

Likes

Comments

Kan ikke helt si at den der kampen gikk som planlagt, kanskje litt førventa men hadde jo håpet på et annet resultat. United har rett og slett ikke kreativitet nok i laget, de spiller seg til stadighet fast der det er få om ingen pasningsalternativer for medspillerne har enten hopet seg opp i feltet, helt bak på banen eller tett opp mot ballinnhaver som da gir lite rom for godt spill. Kommer ingen vei med det!

Nå så jeg jo bare til det andre målet liverpool skårte så slo jeg av tv'en og sovnet, men var uenig i å bytte ut Rashford så tidlig, selvom han er ung så tror jeg han kunne spillt lenger enn det han gjode. Følte at Martial bare spillte seg fast hele tiden og hadde ikke så mye kontroll hver gang jeg så han prøvde å komme seg noen vei. De Gea sto en knallkamp og er den eneste verdensklassespilleren i laget på dette tidspunktet. Håper returkampen går mye bedre med egne supportere i ryggen! På Anfield var det sinnsykt trykk i første omgang som var artig å høre, så lykke til Red Devils! :)

Rio Ferdinand hadde noen gode ord etter kampen ikveld også:
"– Di Maria, Nani, Evra, Welbeck, Chicharito, Evans, Flethcer, Rafael og Kagawa. Er de noe verre enn spillerne som er i United nå? De er bedre enn det laget og det er problemet. Det har gått bakover."

Paul Scholes hadde dette å si:
"- Med deres resurser burde United være der oppe med Bayern, Barcelona og Real Madrid, og de er på sjetteplass i ligaen."

"- Jeg vil ikke se at spillerne logger på sosiale medier for å si hvor lei seg de er. Slutt å prat, stsrt å spille. Liverpool var ti ganger bedre."Likes

Comments

Da var det tid for fotballkamp i Europa League mellom Liverpool og Manchester United som da møtes for første gang i europa :) Personlig så holder jeg med Manchester United så jeg håper og tror at de kan vinne den her kampen, håper begge lag går hardt ut og angriper fra første spark.

Hadde også en god middag bestående av kylling, chips og ris i hjemmelaget tandoori saus som en god oppvarming til kampen så nå er jeg stappmett... Bare å lene seg tilbake i sofaen å nyte resten av kvelden!


Likes

Comments

Da har man fått laget seg en nouw blogg. har tidligere vært på blogg.no men det ble aldri noe av og på tumblr som jeg er veldig aktiv blir det bare med bilder og ingen tekst. Blir spennende å prøve ut det her så får håpe at man er kreativ nok til å legge ut ting fra uke til uke, er bare å smøre seg med tålmodighet!

Har planer om å legge ut mye reise- og turbilder her med forklaring på hva og hvor og hvilken sammenheng de er tatt så skal vi få lagt ut noen fine opplevelser! Og selfølgelig en oppdatering her og der med ting jeg finner på om dagene. :]

Har stor interesse for musikk, biler, fotball og natur. Reiser en del på ferie så da tar jeg noe hinsides med bilder av alt mulig, da er det jo garantert at man ender opp med gode bilder man kan legge ut.

Det her er da bare et tilfeldig bilde man har funnet på google eller imgur.

Likes

Comments