Förutom inredning och pyssel har jag alltid haft ett stort intresse för fotografering! Det har varit olika starkt i olika perioder men det har ändå alltid funnits med mig i någon form. Tänkte dela med mig av några av de foton som jag tagit genom åren som jag är mest nöjd med. Tänkte även passa på att tipsa om mitt nystartade instragramkonto, ni får jättegärna följa det! Kontot heter hobby_fotografen_ och du hittar det här : https://www.instagram.com/hobby_fotografen_/

Likes

Comments

Detta är ett av mina bästa tips för att öka mysfaktorn hemma! Här är några av mina favoritväxter just nu!

1. Kaktus från Willab Garden 2. Elefantöra från Blomsterlandet 3. Kaktus från Ikea

4. Forellbegonia från Blomsterlandet

Likes

Comments


Tänkte ge ett tips på enkla och snygga posters man kan göra själv! Experimenterade lite med detta i somras och efter lite övning blev det ganska bra. Kort beskrivet så applicerar man akrylfärg på ett löv, en gren eller något annat föremål för att sedan göra ett avtryck på pappret. Både superenkelt och snyggt!

Detta behöver du:

- Akrylfärg
- Papper (A4 eller A3 går även att göra större)
- Någon typ av svamp, alternativt pensel för att applicera färg på föremålet som ska tryckas mot pappret
- Löv, grenar eller annat att göra avtryck med
- En bok eller liknande att använda som press när du gör avtrycket (valfritt)

Såhär gör du:
Använd svampen/penseln för att applicera färg på föremålet du vill göra avtrycket med (i mitt fall blad eller grenar). Tryck sedan föremålet mot pappret och håll det där en liten stund. Jag tyckte att det blev enklast att använda en bok som press men det går säkert lika bra att göra avtrycket utan också. Ta sedan försiktigt bort grenen och voilá, så har du en ny poster. Det är lite pilligt och för mig krävdes det några försök för att jag skulle få rätt mängd färg men i slutändan blev det rätt bra!


Likes

Comments

Tänkte börja med att hälsa er välkomna till bloggen! Jag som skriver detta heter Louise och tillsammans med min pojkvän Henrik hoppas jag fylla denna bloggen med kreativitet, inredning, pyssel, egengjord keramik, fotografier, växter och annat som inspirerar oss. Ni kommer även få följa oss när vi tillsammans inreder vår första gemensamma lägenhet!

Bilderna ni ser nedanför är från min förra lägenhet, är fortfarande lite sorgsen över att jag var tvungen att flytta därifrån

Likes

Comments