Lørdag dro jeg til Silje og feiret verts søsteren hennes sin 17 års dag + at vi dro for å kjøre gokart etterpå. Vi sov hos Siljes venninne´s tantes hus i Houston. Dagen etter dro vi på Starbucks hvor jeg kjøpte en Chocolate Chip Frappé som er det eneste jeg kjøper der og på Target og kjøpte meg en badering som er elsk.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Så for omtrent to uker tilbake siden bestilte jeg noen sminkebørster. De ser ut som Real Tecniques og er like gode, bare til en brøkdel av prisen. Jeg bestilte de i gull og svart og de ser veldig bra ut utenom en som ser ut som den har en litt anna gullfarge og en som har noe hvitt helt nederst i det svarte men ellers er de fine. Merket heter Sedona.

Likes

Comments

Som elev på Waller High School er det noen ting jeg har fått meg, jeg merker at når jeg går med de tingene så ser jeg ut som en fra Waller, og hadde du vært her hadde du sett det også. Også noe som er standar som boots og hatt. Fikk et par boots til jul, og så kjøpte jeg et par med Silje for noen måneder siden. Her har de noen sko som heter Jandals som er jesus sandal liknende sko som er mine favoritter, de er så gode og gå med, også har du bootcut jeans som er fantastisk å gå med men som jeg bare hadde blitt sett på som jeg var litt skrudd i hodet i Norge.

Likes

Comments

Noen ganger prøver jeg meg på å være produktiv, en sjelden gang, så nå sitter jeg her på kjøkkenet med en Starbucks strawberry limonade og gjør lekser, blogger og planlegger saker og ting. Akkurat nå er det norske sommersanger på spotify og planlegging av å rydde rommet for å lage rom video eller hvertfall innlegg med bilder.

Likes

Comments

Nå kommer varmegradene til Texas og jeg elsker det. Hver dag er det fra 25 til 32 grader. Så etter jeg holder på å dø i parkeringsplassen på skolen så drar vi en plass for å spise eller bare "henge" med gjengen. Når vi er ferdige med det kjører som regel jeg og vertssøster hjem. Ho går inn på rommet og ser netflix og gjør lekser mens jeg spiser, går og soler meg og så ut og jogge før jeg lager middag for kvelden og frokost+lunsj for neste dag.

Og selvfølgelig prøver jeg meg på å skrive noen innlegg på bloggen hvis jeg husker, som regel blir noen forholdspublisert.

Likes

Comments

For leden dag laget jeg meg litt norsk mat til middag, det går som regel i junk hver eneste dag. Spiste faktisk sånn dritt mat i 2 uker i strekk en gang, hver eneste dag. Jeg var så lei så etter det begynte jeg å lage meg litt mat selv. så da ble det spagetti selvfølgelig, med toro.


Når jeg lager middag sparer jeg som regel litt til neste dag så jeg slepper å spise den grelle skolematen vi har på skolen flytende i fett og uekte kjøtt + frokost siden jeg som regel våkner 8 min før jeg drar. Lever som nordmann i varmere klima med bare norsk, som Toro og Nugatti. Må jo riste det brødet her for at det ikke skal smuldre opp når jeg smører på nugattien på det.

Likes

Comments

Søndag kveld var jeg hos kjæresten og i det han skulle til å kjøre meg hjem begynner det å lyne og pøsregne. Lille meg hater jo lyn og buldring og tenker bare at dette blir jo en fin natt. Her nede har nemlig skolen blitt stengt en gang tidligere på grunn av store mengder regnvær som gjør at veier raser sammen eller blir rivd vekk av regnets krefter, folk sine hus blir fylt med vann og de må redde alle tingene dems. Da jeg våknet mandag morgen kom Macy inn og sa at skolen har blitt avlyst, så det betyr fridag for meg, nabolaget vårt hadde nesten ikke regn i gatene, kanskje på grunn at vi har en gigantisk dam i fronten. Hvertfall, vi kjørte inn til Waller for å kjøpe mat og jeg er veldig glad for at vi kjørte truck for hvis ikke hadde det kommet vann inn i bilen. Etter det dro vi hjem og kjæresten min og vsøs sin kom på besøk, så en som heter Stone og vbror.

Det regna nesten hele mandag så vi forventa at skolen ble stengt tirsdag også så jeg slo av alarmen min for neste dag. Tirsdag fikk vi folk over på besøk igjen, som vil si venner fra skolen. Stone, kjæresten, Justin og ZenZen. Så dro jeg til kjærestens hus og vi så på film, så kom Macy (vsøs) og de andre senere, vi spiste pizza og spilte ping pong. Etter det var det tilbake til huset og vi plussa på Ben og Kaitlyn. Stone og Kaitlyn sov her over natta og i dag morres kom Silje og hentet meg så dro vi på shopping, kan legge ut hva jeg kjøpte i løpet av uka. Nå er det mørkt ute så da blir det ikke så fine bilder.

Link til bilder av flommenog enda en..+ en tilogså en fra VGtv


Likes

Comments

​Som utvekslingsstudent er en av tingene du opplever den amerikanske høytiden Thanksgiving. Det skal være den herlige høytiden du tilbringer med familien med masse god mat. Jeg må helt ærlig si at den uka ikke var noe god for min del i det hele tatt. Jeg har ikke lov til å si noe dårlig om familien så lenge jeg er her for da kan jeg havne i trøbbel, men jeg velger å dele noe. 

Jeg hadde lyst til å bytte etter 3 uker hos vertsfamilien, etter tre uker var familien mer eller mindre lei av meg, de var lei av både meg og min italienske verts søster. Jeg snakket med min lokale kontaktperson og litt med mamma, i ettertid har hun fortalt meg at hun kunne både se og høre på meg at jeg oppførte meg annerledes og at jeg ikke var så glad. Men jeg overlevde og det var vel det som telte? 

Tiden gikk og endelig var det en uke av skolen tenkte vel alle, vel sånn var det ikke for meg. Null skole betyr null ting å gjøre, eller la meg omformulere, hagearbeid og slikt. Null gøyt å gjøre, siden jeg kom hadde vi vært på "restaurant" én gang, jeg hadde ikke sett noe av Texas, eller Waller. Det eneste jeg så var hva kjærestens familie tok meg med på, hver gang spurte de meg "Har du vært her før?" Og mitt svar var alltid det samme "Nei". Men tiden kom og det var tid for thanksgiving, etter 4 mange måneder. Vi hadde ikke så mye familie over, mer random mennesker som familien likte, jeg hadde ikke noe i mot de men jeg kan ikke si det er den type mennesker jeg liker å være rundt. Familien satt ikke sammen og spiste, vi spiste fra isoportalerkner og plastglass, og laga maten i en søppeldunk. 

Kjære dere som kanskje gadd og lese dette, jeg holder allerede på og skrive et innlegg om mine fire måneder i den første vertsfamilien som jeg legger ut om 2 måneder. 


En ting er sikkert, familien jeg har nå har jeg takket være den gamle og det er det jeg er mest takknemlig for og det viktigste for meg. Det er alltid lys i enden av tunellen som en utvekslingsstudent og noen ganger er det bare og finne batteriene til lommelykta så veien blir litt lettere å gå.

Bare husk på at dette er litt filtrert, detaljer kommer om 2 mnd, som sagt, vil ikke havne i no fare for å bli sendt hjem.

Likes

Comments

I Amerika har de noe som heter Homecoming som sikkert mange vet som er et type ball mange plasser før jul. Deet er det ikke på Waller High, for der går de gjerne i bootcut jeans og jandals (hvis du ikke vet hva det er så er det Jesus sandaler, altså jandals). Er ingen som gidder å gå egentlig heller, så jeg dro ikke. Meen til gøyere saker, homecoming week derimot er gøyalt, hver dag er et nytt tema hvor du kler deg ut.

Likes

Comments