Header

Contains affiliate links

God søndag, alle jer!

Jeg har netop bestilt det fiiiiiiineste og flotteste net fra Saks Potts. Lige siden deres allerførste plastik net kom på gaden, har jeg overvejet at bestille et. Nu har de lavet nettet i et nyt design. Tasken er en del af deres minikollektion 'Limited Edition 9', som kun består af denne flotte sag, en anden taske og to paraplyer. Jeg glæder mig så meget til at modtage tasken! Den er lige mig! Desuden er der ikke så mange, der ejer den (endnu).

Jeg ville elske at være iført det her "skøre" outfit. Jeg har allerede skjorten. Den købte jeg i forgårs i Århus. Jeg er allerede helt vild med den! Bukserne fra Zara er desværre helt udsolgt, da de har været sat ned til 79 kroner.

Hav en skøn søndag! <33

Skjorte GINATRICOT Bukser ZARA Taske SAKS POTTS

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Goodmorning ladies - velkommen til endnu et post med snapshots! Håber det er okay <33

Onsdag brugte jeg i København (og ja ja. Mange af jer bor i København, så for jer er det jo daily. Men for mig er det lidt specielt ;)). All by myself. Haha, det trængte jeg virkelig til (V-day = Me-day). Jeg havde ingen konkrete planer eller noget, jeg skulle nå. Skøøøøønt! Det er sjældent, det sker. Jeg stod bare af toget og begyndte at gå. Vejret var så skønt jo! Der var sol hele dagen. Jeg gik derfor en tur i botanisk have, hvor jeg selvfølgelig også lige skulle et smut forbi palmehuset. Frokost spiste jeg på Atelier September. Superfint sted, mega hyggeligt. Stor anbefaling herfra. Så var jeg også forbi Mads Nørgaard, hvor jeg prøvede to fine, fine sager. Jeg prøvede den flotteste Sofie Sol Studio-kjole og den fineste skjorte fra Saks Potts. Desværre må de to items forblive drømme for mit vedkommende.

Jeg håber, at I har en skønno dag. Jeg er lige nu i Århus med min familie. Vi bruger dagene på museer, shopping og spisning. Dejlig stille og roligt. Jeg elsker det!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Godmorgen - og velkommen tilbage til et ih så fint indlæg!

Jeg ELSKER pasteller. Det samme gør modehusene. Heldigvis! Det er derfor nemt at finde de fineste, pastelfarvede sager i butikkerne. Jeg er helt solgt til alle de her items. Jeg er især vild med fløjls jakkesættet, Saks Potts jakken og Saks Potts tasken. Tasken, som jeg stærkt regner med at bestille hjem i løbet af de kommende dage. Jeg skal baaaaaaare lige tjekke de århusianske gader og butikker ud, så jeg er sikker på, at der ikke findes endnu lækrere tasker. Jeg tvivler dog på, at man kan finde finere end denne.

Hav en skøn torsdag! <33

Kjole GANNI Jakke SAKS POTTS Hæle GANNI Top GANNI Skjorte H&M Suit ZARA Støvler TOPSHOP Taske SAKS POTTS

Likes

Comments

Godmorgen alle jer skønne!

Nyder I ferien? Det gør jeg nemlig i den grad. Starten af ferien har for mit vedkommende budt på en tur i sommerhus. Det var ekstremt længe siden, jeg sidst var der. Og nøj! Jeg havde helt glemt den følelse af at være helt nede i tempo, som man kommer derude. Først og fremmest er der ingen internet. Det er altså skønt at komme væk fra, når stort set hele ens hverdag foregår online. Vi brugte vores dage i sommerhuset på at gå ture med Karlo, male, sove, spise (en masse) slik, læse modemagasiner.. og se Vinter OL! Fjernsynet har bare kørt non-stop. Det er det, der er så skønt, når der er OL. Så er der hele tiden lige et eller andet igang og det er nemt at følge med. Lige pludselig er man helt opslugt og har fået dannet sig et forhold til de forskellige atleter. Jeg ville dog aldrig have set OL, hvis det ikke var fordi jeg var i sommerhus.

Jeg håber, at I har haft en skønno ferie indtil videre. Husk at nyd resten! Xx

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej piger - glædelig Valentinsdag!

I anledningen af denne (for nogle) særlige dag har jeg samlet en masse fund i kærlighedens farve, hjerternes farve. Nemlig rød. Det havde I nok opdaget. Jeg er selv helt vild med rød. Jeg ejer desværre ikke så meget i netop denne farve. Jeg har et par sneakers og faktisk også de fine strømper herover fra Ganni.

Jer, der er så heldige og skal bruge dagen med jeres only one, må have en skøn dag i kærlighedens tegn. Jeg selv skal bruge dagen i København. Helt selv haha. Jeg vælger at gøre dagen til en mig-dag.

Endnu engang, glædelig Valentinsdag!

1 Jakke WEEKDAY 2 Strømper GANNI 3 Sko GANNI 4 Kjole TOPSHOP 5 T-shirt J.W. ANDERSON 6 Taske MONKI 7 Strik GANNI 8 Skjorte & OTHER STORIES 9 Kjole GANNI 10 Beret TOPSHOP 11 Bh LOVE STORIES

Likes

Comments

Billeder fra Pinterest

Godmorgen, alle skønne!

I fredags var inde og se musicalen "Thriller Live!" - igen. For tre år siden så jeg den nemlig i London, hvor jeg ikke kendte nogle af sangene. Showets cast er lige nu i Danmark for at optræde. Det var endnu engang HELT IGENNEM FANTASTISK! Jeg elsker Michael Jacksons musik. Og jeg er simpelthen så ærgerlig over, at jeg ikke nåede opleve en af hans koncerter. "Thriller Live!"-castet består af de dygtigste mennesker, som formåede at skabe en følelse af, at det var en reel Michael Jackson koncert. "Hovedrollen" David Jordan har mestret alle MJ's moves OG hans sangstemme - man var i tvivl om der var playback. Han er den vildeste kopi! Det er så sindssygt! Selvom det var anden gang, jeg så musicalen var helt blown away af hans kæmpe talent! Jeg elsker det! Hvis I nogensinde får muligheden for at opleve den fabelagtige musical, så synes jeg virkelig, at I skal gøre det. Det er alle pengene værd - man sidder tilbage med en skøn følelse i kroppen! Det er det tætteste, man nogensinde kommer på en Michael Jackson koncert. Se billeder derfra her.

Ja, I har nok regnet ud, hvilket musik jeg hører lige pt haha. Michael Jackson har lavet de fedeste albummer. Især Thriller og Bad er så vilde! Herunder kan I høre mine favoritter.

Likes

Comments

Godmorgen alle jer!

Velkommen til 22. dag i #nouw30daychallenge! Dagen i dag byder på et fint interview med søde Sofie Vestergaard Swane. Sofie har den flotteste Instagram profil, der emmer af pastelfarver og glade dage. Læs med herunder og bliv klogere på Sofie cool stil. Læs om en fiiiin kjole, tre fantastiske olier og en "gammeldags" hobby. Jeg er fan!

1 Beskriv din stil

Street, personlig, farverig, comfy og dansk.

Yndlingsemoji(s)

Mine absolut yndlings emoji er den her 🍟, men udover den har virkelig mange, fx. 🍋 🐝 🌻 🌺 💿 💌 ✨

Hvor finder du inspiration i løbet af en dag?

Jeg finder meget af min inspiration blandt mine søde veninder, familiemedlemmer, folk på gaden, insta, modemagasiner osv…

Hvad er dit bedste tip til en pæn instagram?

En instagram med mange farver gør altid folk i godt humør! Når det er sagt, synes jeg at det er super vigtigt, at der er en rød tråd i alle billederne, så dit instafeed hænger sammen og ikke bliver rodet at se på. Jeg elsker også når ens personlighed kommer frem via. billederne.

Hvad er dit perfekte go-to outfit, som altid dutter?

Nogle fede bukser (som sidder godt!), en lækker farverig overdel (enten t-shirt eller sweater), nogle sjove sokker, smykker og et par cool, farverige sneakers. Jeg ELSKER jakker, så self skal der også en nice jakker til!

Mest og flest?

Som sagt elsker jeg jakker, og jeg har også lidt for mange af dem… Udover jakker, har jeg også super mange t-shirt med fede print og farver!

2 Dit seneste køb?

Jeg købte nogle vildt fine blomstrede loafers fra Zara, den sidste dag jeg var på Gran Canaria.

3 Dit næste køb?

Jeg gad super godt have et par overalls mere (fra Carhartt).

4 Årets beste køb so far?

Det er uden tvivl min lyserødlige kjole fra Stine Goya, som jeg købe til halv pris! Det er den smukkeste kjole ever og jeg er SÅ glad for den!!

5 Absolut drømmekøb?

Mit absolut drømmekøb er uden tvivl den blomstrede taske fra Gucci, som min storesøster har. Det er simpelthen noget af det smukkeste jeg nogensinde har set!!

Har du nogle gode tips til budgetshopping?

Zara har altid noget flot og billigt. Man kan også være heldig at finde nogle mega fede ting i H&M og Monki! Men pas på med at købe items bare fordi er de er billige/et godt tilbud! Før i tiden har jeg personligt selv købt tonsvis af tøj, bare fordi det var en billigt og ok flot… Så har man det på 1 gang, og efter det ligger det bare i en klædeskab. Det er super nederen og spild af penge! Så mit råd er, at før du køber det, så gå og overvej det i et stykke tid, så du bliver sikker på, at du bliver rigtig glad for det og at du kommer til at bruge det i lang tid.

6 All-time-favorite beauty produkt?

Det eneste makeup jeg bruger er BoyBrow fra Gossier, men mit yndlings beauty produkt er nok min Super Pack fra Glossier. Alle 3 “olier” i sættet er SÅ gode og jeg bruger dem rigtig ofte! Jeg tror også snart jeg får brug for et nyt sæt…

Current obsession?

Her fortiden elsker jeg at brodere! Jeg synes det er virkelig hyggeligt at sidde (hjemme hos min mormor) at brodere og så bliver resultatet det sååå fint!!

Hop ind og følg smukke Sofie på Instagram, @SofieSwane og følg med i hendes farverige univers!

Likes

Comments

Godmorgen - og velkommen til indlæg nr. 21 i #nouw30daychallenge! Det er helt vildt, hvor hurtigt tiden flyver afsted!

I dag drager min familie og jeg i sommerhus. Det er helt vildt længe siden, jeg sidst var der. Det er nok mindst et halvt år siden. Jeg glæder mig til at komme max ned i gear - det trænger jeg til. Sommerhus = hyggetøj. På dage som denne kommer jeg aldrig i tøjet. Og det er altså skønt! Derfor kan jeg nu alligevel godt gå og glæde mig til at "være pæn" igen. Jeg ville elske at være iført dette smukke outfit, som på nogle punkter er ret basic. Det er farverne, der gør det spændende! Loving it!
Nyd jeres søndag, søde jer <33

Skjorte SAKS POTTS Jeans ZARA Taske GANNI Hæle ZARA

Likes

Comments

God lørdag, alle jer!

Jeg har i anledning af den første dag i ferien samlet en masse friske forårsfund til jer. Vejret har været så godt de sidste par dage. Trods sneen har der været sol dagen lang. Det er fantastisk! Det har føltes som forår. Derfor skal vi da fejre med lidt shopping. Jeg ville ønske, at min forårs-garderobe bestod af alle disse ting! Jeg skal bruge min ferie på at shoppe, så det kan da være at nogle af sagerne ryger med hjem.

Shop med! God lørdag!

1 Jakke GANNI 2 Skjorte & OTHER STORIES 3 Blazer ZARA 4 Bukser ZARA 5 Bluse SHRIMPS 6 Kjole TOPSHOP 7 Taske CULT GAIA 8 Smækbuks TOPSHOP 9 Jakke GANNI 10 Kjole TOPSHOP 11 T-shirt ZARA 12 Skjorte TOPSHOP 13 Bikini GANNI 14 Skjorte SHRIMPS 15 Taske ZARA 16 Frakke TOPSHOP 17 Kjole GANNI 18 Øreringe H&M 19 Taske SHRIMPS 20 Sneakers FENDI 21 Solbriller ZARA

Likes

Comments

Godaften alle søde

Gud, det er allerede midnat! Puha, timerne er fløjet afsted i dag! Egentlig vil jeg bare dele et lille tip med jer.

For et par uger siden gjorde jeg mit første visit hos Arkaden Food Market. Før jul åbnede Arkaden Food Market inde i Odense. Det er et lidt finere Street Food marked, som ligger inde midt i byen. Der er simpelthen så fint og selvom jeg spiste der en fredagaften, var det nemt at finde plads og der var samtidig kort ventetid ved boderne. Jeg kan ikke skrive andet end, at jeg synes I skal smutte en tur forbi Arkaden Food Market. Det kan anbefales! Læs mere om det hele her og se en masse billeder.

Arkaden Food Market

Vestergade 68

5000 Odense C

Likes

Comments

Instagram@matildestottrup